02246003000 Kime Ait

17 Mayıs 2023 17:46

02246003000 numarası, Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) tarafından kullanılan resmi bir iletişim hattıdır. Bu numara, genellikle Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova illerini kapsayan hizmet bölgesindeki abonelerle iletişim kurmak amacıyla kullanılmaktadır.

Arama Nedenleri
Bu numaradan aranıyorsanız, muhtemel sebepler şunlardır:
- Bölgenizdeki planlı elektrik kesintileri veya bakım çalışmaları hakkında bilgilendirme,
- Yaptığınız bir arıza bildirimi veya şikayete istinaden geri dönüş sağlama,
- Abonelik işlemleri veya sokak aydınlatma taleplerinizle ilgili teyit alma,
- Hizmet kalitesini ölçmek amacıyla yapılan memnuniyet anketleri.

Ne Yapmalısınız?
Eğer UEDAŞ hizmet bölgesinde (Bursa ve çevresi) ikamet ediyorsanız veya yakın zamanda bir arıza kaydı bıraktıysanız, bu aramayı güvenle yanıtlayabilirsiniz. Ancak, bu bölgeyle hiçbir ilginiz yoksa veya herhangi bir aboneliğiniz bulunmuyorsa, numara veri tabanındaki bir yanlışlık nedeniyle aranıyor olabilirsiniz; bu durumda durumu müşteri hizmetlerine iletebilir veya numarayı engelleyebilirsiniz.

Siz de bu numara tarafından arandıysanız, arama nedeninizi ve deneyimlerinizi yorumlar kısmında paylaşarak diğer kullanıcılara yardımcı olabilirsiniz.

Numara hakkında bilgi paylaşmak için ya da .

6 Yorum

Çakır
Çakır

Uludağ elektrik dağıtım anonim şirketi yani elektrik işletmesi'ne ait telefon numarası.

Alaçam
Alaçam

Uludağ Elektrik diye aradılar. Sokak lambası ile ilgili bildirim yapmıştım. Çözümadına teyit etmek için aradilar.

Akıner
Akıner

Çaldı kapandı, kim olduklarını anlayamadım.

Kemaleddin
Kemaleddin

Uedaş firmasının numarası olduğunu söylediler.

Birkök
Birkök

Çaldı kapandı fakat geri aradığımda da müzik çalıyordu.

Atıl
Atıl

UEDAŞ'ın numarası. Eksik sokak lambası hakkında şikayette bulunmuştum onun için aramışlar

02222555765 Kime Ait

13 Kasım 2024 17:13