Muzaffar sonuçtan çok memnun

Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri Başvuru Sonuçlanmıyor
19 Mart 2024 01:07
Muzaffar'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler sorun çözüldü.”

03.08.2023 de vatandaşlık başvuru belgelerim genel müdürlüğe ulaştı. Arşiv araştırması tamamlandı, ancak araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir. Süreç 'araştırma ve değerlendirme' bölümünde takılı kaldı. Lütfen sonuçlandırılmasını talep ediyorum. Çocuğumu okula yazdırmak istiyorum fakat sonucu beklemekteyiz. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

24 Temmuz 2024 09:31

Teşekkürler sorun çözüldü.

Yorumlar (14)

Asya
Asya

Nasıl çözdünüz lütfen söyleyin

Muzaffar

Vallahi sadece buraya yazdım süreç bayağı hızlı ilerledi ondan sonra.

Halima
Halima
Şikayeti Çözüldü

Merhaba Muzaffar Bey, Başvurunuza ilişkin araştırma ve değerlendirme süreci kaç ay devam etti ya da etmektedir. Dönüşümüz için şimdiden teşekkürler 🙏

Muzaffar

Merhaba 03.08.2023 tarihinde Ankara'ya ulaştı. Ondan öncesi evrak hazırlama hariç uzun sürmüyor. Rica ederim.

Aziz

Merhaba, sizin işlemde değişiklik olduğu acaba?

Maalesef

Aida
Aida

Bende Nisan 2022 de Türk vatandaşı ile evlilik yoluyla başvurdum ama halen bir gelişme yok. Defalarca il nüfusa gittik, CİMER'e yazdık ama bir adım bike ilerleme yok. Eve polis halen gelmedi, il soruşturması devam ediyor diye yazıyor ama iki yıl oldu.

İbrahim

Haber gelirse birbirimize bilgi verelim mi

Rojan
Rojan

İbrahim bey merhabalar, başvurunuz karar makamına sunulacak olan listeye dahil edilmiştir aşamasından ne kadar sonra sonuç çıktı bilgi verebilir misiniz? Ve sonuca hızlandırmak için bir yere gittiniz mi acaba?

Aziz

Adınıza çok sevindim, hayırlı olsun! Bir şeyler yaptınızmı yoksa bekledınızmı sadece? Ve hangi aşamadaydınız? Teşekkürler

İbrahim

Merhaba. Evet bize dün itibari ile olumlu yanıt geldi. Umarım hepinize en kısa zamanda olumlu yanıt gelir

Aziz

Sizde bir gelişme var mı?

İbrahim

Merhaba bizde de aynı sıkıntı var. Size bir dönüş oldu mu?

Merhaba maalesef

Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri Başvuru Sonuçlanmadı