Ayşe sonucu yetersiz buldu

Sıfır Nissan Juke Bridgestone Turanza T005 Sorunu

Sıfır Nissan Juke Bridgestone Turanza T005 Sorunu
06 Nisan 2024 15:35

19 Aralık'ta sıfır olarak aldığım Nissan Juke aracın üzerindeki Bridgestone Turanza T005 lastiklerde bir problem yaşıyorum. Ancak ilk haftadan itibaren yokuşlarda tutunma sorunu yaşadığımı fark ettim; araç adeta patinaj çekiyor ve yolu düzgün bir şekilde tutmuyor. Bu durumu iki kez yetkili servise ilettim. İlk başvurumda lastiklerin çok yeni olduğu, bir süre beklemem gerektiği söylendi. İkinci defa servise gittiğimde ise lastiklerin yağmurlu bir hava görmesi gerektiği belirtildi; ancak yağmurlu havada da lastiklerin durumu düzelmedi ve 1000 kilometre yol yapmış olmama rağmen sorun devam etti. Bugün tekrar servisle görüştüm ve bana daha iyi lastikler alabileceğim, ancak mevcut lastiklerle ilgili bir şey yapılamayacağı söylendi. Yeni bir araç satın almışken ve üzerinde yeni lastikler takılıyken, bu durumun bir garantisi olmaması beni hayal kırıklığına uğrattı.

profile profile
08 Nisan 2024 16:55 (Şikayetten 2 gün sonra)
16 Nisan 2024 11:41

Kimse aramadı

16 Nisan 2024 14:07
24 Nisan 2024 14:22

Son mesaj sonrası Müşteri hizmetleri geri dönüş sağladı ve ilgilendi. Usta kontrolüyle Yokuş kalkışlarda olası olduğu iletildi. Devirli kalkış önerildi. İlerleyen süreçte takip edilecek.

Muammer

Lastik basıncı fazla olduğunda yapıyor. Ben ön ve arka basıncı 32 psi a ayarladım problem yok.

Muammer

Aynen bende de aynı sorun lastikler marka ama inanılmaz kötü yol tutuşu rampada giderken pati çekiyor kesinlikle güven vermiyor yolda bana sürekli tetikteyim aracı kullanırken

Erkan sonuçtan memnun değil

Nissan Juke Aracımda Yaşadığım Çözülmeyen Sorunlar Ve Servis Memnuniyetsizliği

Erkan
22 Kasım 2024 19:57
Nissan Juke Aracımda Yaşadığım Çözülmeyen Sorunlar Ve Servis Memnuniyetsizliği
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Türkiye Servis İlgisizliği Ve Yedek Parça Bekleme Çilesi

Merve
04 Mayıs 20:20
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Juke Sıfır Araçta Arıza Ve Yetersiz İkame Araç Desteği Nedeniyle Mağduriyet

Semra
30 Eylül 10:54