Sadık Ç**** Nissan Navara

13 Temmuz 2024 10:40

2020 model Nissan Navara model 58 SC 777 plakalı aracımı 31-08-2023 tarihinde aldım. Sonra Sivas Oflazlar Nissan servisine bakıma götürdüm. Yolda aracın hız sabitlemesinin devreye girmediğini fark ettim. Bu konuyu servise bildirdim. Gerekli kontrollerden sonra aracın termostatının garantiden değişeceğini söylediler ve değiştirdiler. Fakat ilçeye dönüş yolunda tekrar hız sabitleme devre dışı kaldı. 1 hafta sonra tekrar götürdüm. Araç orada bir hafta kaldı ve orada yetkili Ş**** Hanım araca garanti uzatmayı teklif etti ve 25-30 bin TL karşılığında garanti uzatma yaptık. Sonra aldım aracı ama aynı şekilde 20 km sonra tekrar hız sabitleme devre dışı kaldı. Kış şartları olduğu için tekrar gidemedim ve Oflazlar bulamıyor diye aracımı Ankara Baykoçlar servisine götürdüm. Orada gerekli kontrollerden sonra aracımın 4 kez termostat, 2 kez katalitik konvektör, 3 kez eğer, 2 kez eğer soğutucu değişmiş, 2 kez de selenoid valfi değiştirilmiş görünmesine rağmen aracın üzerinde bulunan selenoid valfi fabrika çıkışı üzerinde olan parça çıktı yani değişmemişler. Sonuç olarak aracım şu an arızalı ve motordan şüpheleniyorlar. Ben de bu aracı Nissan'ın kusurlu ürettiğini düşünüyorum çünkü araç 20 bin km'den sonra sürekli arıza yapmış. Bu mağduriyetimin Nissan ya da HDI Sigorta tarafından giderilmesini talep ediyorum. Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

01 Ağustos 2024 10:06 (Şikayetten 18 gün sonra)

Bahadır
Bahadır

Geçmiş olsun Sadık bey Aynı sorunlarla karşı karşıyayım. Herhangi bir çözüme ulaşabildiniz mi? Aracımın garantisi bittiği için gereksiz masraflardan kendimce kaçınmaya çalışıyorum. Teşekkürler

Tc Sadık

Hayır henüz bir sonuca ulaşamadım Hdi Sigorta ve Nissan merkezden yanıt bekliyorum

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Servis Sorunları

Barış
31 Ağustos 2023 03:44

Gülce
03 Nisan 2024 16:41
Nissan Adana Okar Otomotiv Yetkili Servis İşini Yapmıyor
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Akoto Servisinde Uzayan Onarım Ve İletişim Sorunu

Yalçın