Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Nissan X-TRAİL Navigasyon SD Kart Arızası

03 Haziran 2023 19:29

Ailemizde 4 adet Nissan marka aracı sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam ediyoruz. Fakat 2016 yılından bu yana satın almış olduğumuz son 3 araç Multimedia sisteminde kullanılan Navigasyon SD kart 2013 yılına ait Haritalama sistemi mevcut. Türkiye genelinde tüm Nissan gruplarında yönetici olarak görev almam ve Yetkili Servis Müdürleri ile yakın temasım neticesinde gelecek olan güncellemelerin tüm araçlara ücretsiz olarak yükleneceği bilgisini tüm grup üyelerine aktarmış bulunmaktayım. Fakat yıllar geçmesine rağmen araçlarımızda 2013 yılına ait son derece kullanışsız Navigasyon sürümü kullanılmaktadır. Buna rağmen Araçlarımdan 1 tanesinde zaten tamamen gereksiz halen gelmiş durumda bulunan Navigasyon SD kartım bulunduğu yuvasından hiçbir vakit çıkarmama rağmen arızalanmıştır ve çalışmamaktadır. Yetkili Servise bu durumu izah ettiğimde son derece haklı olduğumu ve bu kanaldan şikayet oluşturmam uygun olacağı söylendi. Sizden ricam aracımda hiçbir temasım olmamasına rağmen kendiliğinden arızalanan Navigasyon SD kartın Çalışan bir SD kart ile değiştirilmesi. Yardımlarınız ve alakanız için şimdiden teşekkür ediyorum.

08 Haziran 2023 15:54 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın Mustafa Kemal Ç, Başvurunuz ile ilgili konu araştırılarak tarafınıza bilgi verilmesi sağlanacaktır. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri

13 Haziran 2023 10:15

Dün Genel Müdürlükten ilgili arkadaşlar ve sonrasında İzmir Yetkili Servis Müdürü arkadaş aradı ve kendi aralarında görüşme sonucunda gerekenin yapılarak tarafıma Müşteri Memnuniyeti kapsamında SD Kart desteğinde bulunacaklarını söylediler. Kendilerine alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.

16 Haziran 2023 14:13

3 gün oldu maalesef arayan soran olmadı ve nihayetinde 2. Denemem neticesinde ben kendilerine ulaştım. Fakat bir önceki görüşmemizde söylenenlerin hiçbirisi gerçekleşmemiş gibi tarafıma müşteri memnuniyeti kapsamında verilmesi hususunda açıkça konuşulması ve yine neticesi itibariyle bu platformda sonucun basarili olduğunu yazmamı talep etmelerine rağmen bugün tarafımdan bu maliyeti 10 liralık SD kart için tarafımdan 10bin 351 TL ücret talebinde bulundular...!

Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Genel Merkez İlgisizliği

Ferhat
01 Eylül 2023 15:09
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai 2023 Sky Pack Park Sensörü Sıkıntısı

Mücahit
02 Eylül 2024 12:06
İrfan sonuçtan hiç memnun değil

İrfan
16 Mayıs 2025 12:27
Nissan Qashqai'de Yıllardır Çözülemeyen Navigasyon Ve Uygulama Sorunları
Ruşen sonuçtan hiç memnun değil

47 Gündür Yedek Parça Bekliyorum, Nissan Mağduriyetimi Çözmüyor

Ruşen
07 Temmuz 2025 18:27
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Adana Yetkili Servis Deneyimi

Erhan