Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Genel Merkez İlgisizliği

Ferhat
01 Eylül 2023 15:09

28 Ağustos sabahı Aracımı Nissan yetkili servisine bıraktım. (Yeni X-trail e-Power) Aracın hiçbir arıza ışığı yanmıyor ve çalışmayan hiçbir aksamı yok. Sadece klima açıkken klima motorunun sesi fazla geliyor. 1 hafta sonrada tatile çıkacağım için gösteriyim başım ağrımasın dedim. Göstermez olaydım. Aracım teslim alındı, genel merkeze gerekli bilgiler yollandı. Eee.? Ne olacak Genel merkezden bilgi gelmesini bekliyoruz. Tam 5 gün oldu hala genel merkezin keyfini bekliyoruz. Telefonla çağrı merkezinden öteye derdini anlatacağın kimse yok. Serviste, Nissan gülümseme (! ) hattıda aynı nakarat (Genel merkezden bilgi bekliyoruz! ) Genel merkeze ulaştım 2 kere not bıraktım, dönen yok. Aracım bana lazım, geri verin, genel merkezden cevap geldiğinde tekrar getireyim diyorum, yok o zaman garanti kapsamı dışına çıkarmış.

Çözüm yok, Bilgi yok, Ne kadar bekleyeceğim, belli değil, e araç, oda yok.

Bu 4. X-trail aracım. 6 aylık, markanın en pahalı aracı, çözüm sıfır. Memnuniyet sıfır. Mantık sıfır. Ne nis Kasko ne yol yardım neden müşteri hizmetleri hiçbir çözüm yok. Yaşadıklarımı noktası virgülüne anlattım. Yasal yolları da araştıracağım ama kesin bir bir boşluk vardır.

Ne araçla ne de bayi tarafında bir memnuniyetsizliğim yok, ama bu "Nissan Genel Merkez " dedikleri Marka imajını ve satış sonrası servis memnuniyetini yerle bir ediyor. Bunu Japonya genel merkeze dahi yazmayı düşünüyorum.

Ben ne bekliyorum?
Daha hızlı bir çözüm veya aracınızı bu şekilde kullanmanız güvenliğiniz için uygun değil şundan dolayı diye bir bilgi veya Aracınız zaten garanti kapsamında, biz marka olarak arkasındayız, kullanın, bir problem olursa biz buradayız.

Çözüm ve müşteri memnuniyeti bu şekilde olur!

profile profile profile

Nissan Tamamen Sıkıntı

Murat
18 Temmuz 2024 18:03
Ercan sonuçtan memnun

Nissan Yedek Parça Ve İkame Araç Problemi

Ercan
11 Haziran 2024 17:40
Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Servisindeki İlgisizlik Ve Güvenlik Endişeleri

Çetin
10 Şubat 15:26
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Nissan E Power E Güç Arızasından

Aykut