Nissan Tamirin Çok Geç Yapılması İle Mağdur Edildim.

Nissan Tamirin Çok Geç Yapılması İle Mağdur Edildim.
20 Mayıs 2024 14:1715.466

Ben Halit Demirci 06 HD 7506 plakalı Nissan Qashqai Sky Pack araç sahibiyim. Ocak 2024 ayında aldığım araç, motor arızası gösterdi ve yokuşlarda çekmedi. Bu sorun üzerine bugün yani 20 Mayıs 2024 günü Ankara Oğuzlar Mahallesi Konya yolu üzerinde bulunan Baykoçlar servisine arızanın tespiti ve onarımı için getirdi.
İlk inceleme sonucu servis, aracın Turbo giriş hortumunun bozuk veya (patlak veya kırık) olduğunu söylediler.
Buraya kadar normal. Anormal olan bu hortumun kendilerinde bulunmadığı ve sipariş üzerine 3 ile 6 hafta sonra gelebileceğin beyan ederek aracın bu süre zarfında serviste beklemesi gerektiğini bindirdiler.
Garanti kapsamında yapılacak olan bu tamir döneminde bana 10 günden önce de araç tahsisi yapamayacaklarını bildirdiler.
Şimdi size soruyorum; siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Kurban bayramı arefesi araçsız kaldım. Bütün yolları deneyeceğimi, haklarımı ve mağduriyetimi her alanda paylaşma yapma hakkını saklı tuttuğumu bildirir.
Bir tamirin ve bir parçanın bu kadar zor bulunmaması gerektiği kanaatindeyim.
En kıssa zamanda mağduriyetimin çözülmesini arz ederim.

2 Destek

Nissan Qashqai 2024 Model Turbo Arızası Giderilemiyor Çekiş Kaybı Var

8 Temmuz 2024 22:4023.656

Merhaba, hayırlı günler. 20.01.2024 tarihinde 1.3 benzinli Nissan Qashqai Sky Pack sıfır arabayı Hatay Arslanoğlu İskend...

Nissan Qashqai 2024 Model Turbo Arızası Giderilemiyor Çekiş Kaybı Var

Nissan Qashqai'de Kronik Sürtme Sesi Sorunu

31 Ekim 2024 23:0126.379

Yaklaşık bir buçuk sene önce Ankara Nissan Baykoçlar'dan Nissan Qashqai e-power 2023 model sıfır araç aldım. Kısa bir sü...

Tümünü Gör
Nissan Juke 2025 Ekranda İz Sorunu!

Nissan Juke 2025Ekranda İz Sorunu!

Oktay
Nissan Qashqai Araç Ön Camdan Su Aldı

Nissan QashqaiAraç Ön Camdan Su Aldı

Burak
Nissan Servis Artiklatör Kayış Değişimi

Nissan ServisArtiklatör Kayış Değişimi

Duygu
Nissan Qashqai Boyası Atıyor!

Nissan QashqaiBoyası Atıyor!

Ali