Nissan Şanzıman Arızası Problemi

20 Temmuz 2023 14:49

2018 yılında Japon arabaların bakımlarının düzenli yapıldığında motor ve şanzıman arızası vermeyeceği düşüncesi ile Nissan Qashqai 2018 model Sky Pack 1.2 benzinli aracı aldım. Halen ilk kullanıcısıyım. 30 haziranda E80 otoyolunda hızlanmaya çalışırken arabanın altından küt sesiyle araba yavaşlamaya başladı. Sağa çektim. Motoru kapatıp tekrar açtım araba hareket etmedi. Kaskolu olduğundan çekici ve ikame araç başvurusunda bulundum. Aracı Ümraniye servisine çektirdim. Bayram olduğu için pazartesi ve salı araç kontrol edildi. Şanzıman arızası var şanzıman değişecek denildi. 203.000 TL indirimimizle 187.000TL değişim yapabileceklerini söylediler. Nissan genel merkez ve Nissan Türkiye genel merkezi bu durumla ilgilenmediler. Şanzımanı şanzıman tamiri yapan bir firmaya 54.000 TL'ye yaptırdım. Sonuçta Japon Araçlarda şanzıman arızası veriyor.

Akif

Hocam otomatik şanzıman mı bir de dct mi CVT mi şanzıman bende de aynı sorun varda

1.2 CVT

Sefa

Ben de şanzıman arızasından dolayı araçtan soğudum ve alıcısına bu bilgileri söyleyerek piyasanın altına sattım. Çevremdekiler bana alma demişti keşke dinlemiş olsaydım diyorum.

Arayan bile yok. Sattınmı sattın

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Şanzıman Arızası Ve Masraf

Hakan