Berrin
24 Nisan 2024 17:04

Aracım 2018 model Nissan Qashqai. 2019 yılında İzmir Borovalı bayisinden satın aldım. Satın aldığım günden bu yana her yıl motor arıza ışığı yanmaktadır. Her defasında Borovalı servisine götürmüş bulunmaktayım. Ayrıca, garanti süresini ek ücret ödeyerek 5 yıla uzattım ve bakımlarını da düzenli olarak aynı serviste yaptırmaktayım. Her yıl motor arıza ışığı için 'benzin filtresini değiştirin, aracı yüksek devirde kullanın' gibi öneriler alıyorum. Ancak her yıl aynı sorun tekrar etmekte ve kesin bir çözüm bulunamamaktadır. En son 2024 yılı Şubat ayında yine motor arıza ışığı yandı. Yine Borovalı servisine başvurdum ve oksijen sensörünü değiştirdiler. Nisan ayındayız ve 2 ay geçmesine rağmen yine motor arıza ışığı yanmıştır. Artık ne yapmam gerektiğini sormak istiyorum. Bu sorunun ne zaman ve nasıl kesin bir çözüme kavuşturulacağını merak ediyorum. Takdir edersiniz ki, sorunun çözülmesi gerekiyorsa bu süre zarfında yetkili servis tarafından düzeltilmiş olmalıydı. Şu an en yetkili kişilerden yardım istiyorum ve aracımı değiştirmek istiyorum. Sorunun çözülemeyeceğine inanıyorum ve gerekli yerlere şikayetlerimi ileteceğim. Talebim, ivedilikle oksijen sensörü değişimi yerine araç değişimi yönünde olup, ilgili yetkili kişilere iletilmesini ve mağduriyetimin acilen giderilmesini rica ediyorum. Her yıl yapılan servis bakımları ve arıza kayıtları sistemden incelenebilir. Ek olarak göndereceğim bilgilerle gereğinin yapılmasını arz ederim.

06 Mayıs 2024 15:39 (Şikayetten 11 gün sonra)

Berrin sonuçtan hiç memnun değil

Berrin

07 Şubat 2024 09:51

Nissan Borovalı Serviste Çözülemeyen Kronik Hararet Sorunu

Kerem
08 Temmuz 10:56
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Arif
19 Haziran 2024 04:09