Nissan Qashqai E-Power Akü Boşaltma Sorunu

22 Ocak 2024 11:1513.775

Nissan Qashqai E-power aracımda sürekli akü bitirme sorunu mevcut. 8 aydır 3 kez çekici ile servise gitti, 4 kez servis muayenesine girdi. 3. Gidişte aküyü değiştirdiler. 3-4 gün aracı kullanmayınca akü bitiyor. Akü değişimi sonrası tekrar batarya boşalıyor. Araç çalışmıyor. Servisin söylediği aracı kullanmadığınızda akü kutup başını sökün diyorlar. Araç 2023 model. Sıfır Antalya Balaban bayisinden alındı. Bu durumdan son derece mağdurum. Servis kesinlikle çözüm sağlamıyor. Araçtan soğudum. Çözüm istediğim için buraya yazmak zorunda kalıyorum. Bu kadar teknolojinin geliştiği bir çağda günlük akü kutup başı sökme işi açıkçası garibime gidiyor.

22 Ocak 2024 17:58 (Şikayetten 6 saat sonra)

Sayın Abdülkerim E, Başvurunuz ile ilgili konu araştırılarak tarafınıza bilgi verilmesi sağlanacaktır. Tüm bilgi ve ihtiyaçlarınızda arayabilirsiniz. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri

Abdülkerim
29 Ocak 2024 14:49

Şikayetin üzerinden 6 gün geçti. Araç halen serviste. Firma tarafından henüz bilgilendirme yapılmadı. Şikayetim çözülmedi. Halen cevap bekliyorum. Çözüm olmazsa yasal yollara başvuracağımı bildirmek isterim.

Yorumlar(7)

30 Ağustos 2025 10:37

Sorununa ne oldu reis ne yaptılar

8 Mart 2025 16:11

Abdülkerim bey dotun çözüldü mü problem neymiş su an bende yaşıyorum kolay gelsin

21 Nisan 2024 21:06

Şikayetiniz çözüldü mü?

25 Ocak 2024 12:36

Qashqai sadece 1.3t önden çeker olan alınır. Epower çok sorunlu. Her durumda Nissan almayı düşünen biraz arabadan anlamalı Çünkü servislerinde genel olarak ciddiyetsizlik bilgisizlik var.

Faruk
Benzer Şikayeti Var
24 Ocak 2024 21:49

Aynı sıkıntıya benzer sorun ile bizde bugün karşılaştık, bu araçlar ile karda kış da ailecek hiçbir yere gidilmez. Km. De 8 litre benzin yakan bir otomobilin her tarafı Konfor olsa, yolda kaldıktan sonra. At gitsin. Nissan bu araclari toplamalıdır. Yoksa Çok kaliteli araçları üreten Nissan lekelenecektir. Dost doğru söyler, acı söyler.

Ihsan
Benzer Şikayeti Var
23 Ocak 2024 21:25

Size bir tavsiye. Çünkü sanırım ben de yapacağım. Arabayı herhangi bir sitede veya yaygın bir sitede satışa koyun. Aracın kusurları! Hakkında ne biliyim burada yazdıklarınızın aynısını paylaşın bu yöntem ve bunun gibi şirketler için yol gösterici olacaktır.

Yeni Nissan Qashqai E-power: Akü Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

27 Şubat 2025 16:1616.208

30.12.2024'de severek aldığımız Nissan Qashqai e-power ile sorun yaşıyoruz. Seyahatlerim nedeniyle kapalı otoparkımızda ...

1 Destek4 Yorum

Nissan Qashqai E-Power Araçta Sürekli Akü Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

9 Haziran 2025 22:5124.186

Sayın ilgili, 18.10.2024 günü Nissan Park bayisinden 2024 model Nissan Qashqai E-Power Sky Pack araç aldım, yaklaşık 9 a...

3 Destek1 Yorum

17 Temmuz 2024 19:1211.408

2023 model Nissan Qashqai e-power aracı Samsun Asal Bayiden sıfır kilometre olarak haziran 2023 de aldım. 1-2 ay sonra ö...

2 Destek

Tümünü Gör
Nissan Juke 2025 Ekranda İz Sorunu!

Nissan Juke 2025Ekranda İz Sorunu!

Oktay
Nissan Qashqai Araç Ön Camdan Su Aldı

Nissan QashqaiAraç Ön Camdan Su Aldı

Burak
Nissan Servis Artiklatör Kayış Değişimi

Nissan ServisArtiklatör Kayış Değişimi

Duygu
Nissan Qashqai Boyası Atıyor!

Nissan QashqaiBoyası Atıyor!

Ali