Nissan Qashqai Aracımın Tesisat Akü Arızası

Nissan Qashqai Aracımın Tesisat Akü Arızası
16 Eylül 2023 11:3316.019

2022 yılında almış olduğumuz yeni Nissan Qashqai araç 1 yıl geçmeden henüz 3000 km olmadan tesisat akü arızası verdi. Gittiğin yerde start stopu devreden çıkartıyor sistem arızası veriyor. Klimayı çalıştırmıyor. Bu aracın herhangi bir kazası veya problemi de yok. Yetkili servisle görüştüğümde Nissan firmasının herhangi bir arıza görmediğini sistemlerinde herhangi bir değişiklik yapılmayacağını belirtti.

Daha sonra genel merkezle görüşüldüğünü araçtaki problemi çözmeye çalıştıklarını söylediler. Sonunda yetkili servis aracı onardığını belirtti. Henüz 1 yaşında 3000 km yapmış bir aracın bu probleminin bu şekilde çözülmesini kabul etmediğimi belirtmiş. Olmama rağmen Nissan dan hiçbir dönüş olmadı ve bu aracın hala garantisi devam ediyor. Bu problemimin çözülmesini gerekli değişimlerin yapılmasını istiyorum.

Yorumlar(5)

Serkan
Benzer Şikayeti Var
17 Mayıs 14:38

Maalesef Nissan markasının, ciddi derecede garanti-yetkili servis sorunu var. Güvenilir değil

13 Ocak 11:58

Merhaba sorunu nasıl çözdüler benim de garanti de 1 kere yazılım atıldı şimdi garanti bitti yine aynı sorun

9 Ocak 2024 02:18

Bu sorunu çözebildinizmi aynı sorun bendedir var

Murathan
Benzer Şikayeti Var
26 Eylül 2023 09:26

Aynı sorunu 2017 Sky Pack aracımda bende yaşıyorum. Aküyü iki kere değiştim. Şarj diamosu kömürleri değişti. Mars dinamosu bilyeleri değişti fakat sorun hala devam ediyor. Bende sıkıldım. Şikayeti bildirme karşın 3 aydır geri dönüş yapan olmadı.

Nissan Garantisi Bitmeden Mağdur Edilme

17 Şubat 2024 09:586.184

2021 model Nissan Qashqai aracım 3 Ocak 2024 tarihinde otoparkta çalışmadı ve servise götürdüm. Araç için check-up yaptı...

2 Destek

Tümünü Gör
Nissan Juke 2025 Ekranda İz Sorunu!

Nissan Juke 2025Ekranda İz Sorunu!

Oktay
Nissan Qashqai Araç Ön Camdan Su Aldı

Nissan QashqaiAraç Ön Camdan Su Aldı

Burak
Nissan Servis Artiklatör Kayış Değişimi

Nissan ServisArtiklatör Kayış Değişimi

Duygu
Nissan Qashqai Boyası Atıyor!

Nissan QashqaiBoyası Atıyor!

Ali