Cansu
23 Aralık 2023 21:08

Nissan'dan sıfır olarak teslim aldığım 2023 Model Nissan Juke 1.0 DIG-T 155 Platinum model aracım, aldıktan 2 gün sonra yolda ‘’Motor Arızası Güç azalmış- Servis Zamanı’’ uyarısı ile arızası vermiştir. Bu esnada, hararet göstergesi düzensiz şekilde çalışarak sona dayanmıştır. Eş zamanlı olarak araç içerisinde ağır bir yanık plastik kokusu hissedilmiş ve kaputtan yoğun duman çıkışı gözlemlenmiştir. Alınan bu uyarı sonrası araç kenara çekilmiş ve yol yardımı aranmıştır. Araç çekiciyle birlikte, teslim alındığı Teknik servise götürülmüştür. Yaptığım görüşmelerde, radyatörün motora bakan kısmında delik tespit edildiği ve radyatör değişiminin garanti kapsamında yapılacağı bildirilmiştir.
Nissan müşteri hizmetleri ve bayi ile yaptığım görüşmelerde de belirttiğim üzere; oluşan arıza ile ilgili olarak tarafıma teslim ettiğiniz ayıplı-kusurlu aracın misli ile değişimini talep ediyor, ilgili aracın tamir edilerek/parça değişimi yapılarak tarafıma iade edilmesini kabul etmiyorum. 13 gündür bana değişim yapılacağına dair bir dönüş yapılmadı. İvedi mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.

profile profile profile
23 Ocak 2024 09:40 (Şikayetten 1 ay sonra)

Sayın Cansu Ö , Başvurunuz ile ilgili konu araştırılarak tarafınıza bilgi verilmesi sağlanacaktır. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri

Serdar

Merhaba bu sorunu bende yaşadım radyatör motor tarafında delik oluştu Servis taş gelmiştir kedi girmiştir gibi bilgiler verip garantiye sokmuyor sizler nasıl işlem yaptırdınız hangi servisten hizmet aldınız

Hakan

Cansu hanım, sorununuzu çözebildiniz mi? Bu hafta sonu biz de aynı şikayetle yolda kaldık, daha bekliyoruz

Gürol

Nissan Juke Aracımda Yaşadığım Çözülmeyen Sorunlar Ve Servis Memnuniyetsizliği

Erkan
22 Kasım 2024 19:57
Nissan Juke Aracımda Yaşadığım Çözülmeyen Sorunlar Ve Servis Memnuniyetsizliği
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Juke Aracımın Sürekli Güç Kaybı Ve Servis Sorunları

Tülay