Halit sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Bayi Ve Kasko Arasında Mağduriyet Yaşadım

14 Ekim 2024 17:49

Çorlu Nissan ATM den 29.11.2023 tarihinde sıfır araç aldım. Aracı teslim almadan önce kaputa ppf kaplama yapıldı. Satış elemanı kaskoya ekleneceğini söyledi. Bu ay içinde kaputa yabancı cisim düşmesi sonucu kaputta işlem yapıldı. Ppf sökülmek zorunda kalındı. Nissan satış elemanı ve kasko acentesinin kaskoya ppf işlememesinin mağduriyetini yaşamaktayım. Çorlu Nissan bayiide tüm çalışanlar suçu bir birinin üzerine atıyor. Sonuç olarak mağdur edildim. Aracı teslim almadan önce ppf kaplamasını yaptırmıştım.

14 Ekim 2024 17:50

Çorlu Nissan ATM bayiiden Kasım 2023 yılında sıfır araç aldım. Aracımı teslim almadan önce ppf kaplama yapıldı. Nissan satış elemanı ve kasko yapan acente ppf kaplamayı kaskoya işlememiş. Aracımın kaputuna yabancı cisim düştü ve kaputta işlem yapıldığı için ppf kaplama çıkarıldı. Şu an mağdur durumdayım Nissan satış elemanı ve Nissan kasko elemanının yapmış olduğu hatanın mağduru oldum. Hiçbir yetkili bu mağduriyetim için bir işlem yapmadı.

Halit
Halit
15 Ekim 2024 09:29

Nissan Qashqai aracım da ppf kaplamasını kaskoya işleneceği söylendi Nissan satış elemanı ve Nissan kasko acentası kaskoya işletmemiş. Bende bunu aracımın kaputuna yabancı cisim düşmesi ile öğrendim. Nissan sigorta acentası bin tl indirim yapayım bundan vazgeç diyor. Ppf kaput kaplamam işlemden dolayı servis tarafından söküldü. Yenisini yapmalarını istediğimden benden ücret talep etmektedirler. Nissan ATM satış elemanı ve Nissan ATM kasko acentesinin mağduriyetini yaşamaktayım

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2025 17:02
Sıfır Araçta PPF Sorunu Ve Satış Sonrası Destek Eksikliği
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 01:37
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2025 20:42
Yetkili Serviste Yapılan Hatalı Kaplama Nedeniyle Araçta Hasar Ve Yetersiz Çözüm Süreci
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 11:39
Çetaş Otomotiv Peugeot Çorlu Çetaş Bayii Müşteriye Bilgi Vermeden Kusurlu Araç Sattı