Serap sonuçtan hiç memnun değil

Nine West Alışveriş Poşetinin Değiştirilmemesi

Nine West Alışveriş Poşetinin Değiştirilmemesi
14 Ekim 2023 21:42

Korupark AVM Nine West mağazasından 14/10/2023 Cumartesi akşamı saat 20:28:09'da alışveriş yaptığım kasa elemanından poşeti büyük vermesini istememe rağmen satış elemanının barkod okuttum diyerek büyük poşet vermemesi, sert bir şekilde karşısında çocuk varmış gibi o poşetin çizme poşeti olarak verildiğini söylemesi üzerine alışveriş yaptığım Korupark Nine West mağazasından poşet almadan çıktım. Kasa çalışanı kadının itici ve başıma kutuyu atacak gibi davranış sergilemesi çok ayıp bir şey. Bu durum üzerine çalışanlarınıza nasıl davranılması gerektiğini öğretin, yoksa çalıştırmayın.

Serap
Serap
15 Ekim 2023 08:04

Bu arada aldığım ayakkabı sizin için az para olabilir ama bir sınıf öğretmeni maaşına göre çok fazla, ilgisiz kalmak belki müşteri seçmek sizin için normal olabilir ama ben yıllardır öğrencilerime tam tersi iyi niyet güleryüz samimiyet eşitlik bunları aşılarım.

15 Ekim 2023 11:28 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla NINE WEST Müşteri Hizmetleri

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 19:06
Nine West'in Müşteriyi Çalıştığı Kargo Firmasıyla Mağdur Etmesi

29 Aralık 2023 10:07
Kargoist Kargomu Kaybetti, Nine West Umursamıyor Bile Durumu!
Kargoist Kargomu Kaybetti, Nine West Umursamıyor Bile Durumu!

16 Aralık 2023 13:21
Yeliz sonuçtan çok memnun

15 Temmuz 2023 18:20
"FLO çalışanlarına nazik ve anlayışlı yaklaşımları için teşekkür ediyorum. Sorunum hemen çözüldü."
Nine West Teslim Edilmeyen Ürünler

16 Aralık 2024 23:10