New Balance Hep Müşterisini Suçluyor

New Balance Hep Müşterisini Suçluyor
26 Ekim 2023 18:45

New Balance marka kalitesi düşük ve bence malının arkasında duran bir firma değildir. Müşterilerini çok mağdur ediyor. Keşke almadan önce araştırsaydım şu an araştırıyorum herkesin şikayeti aynı çabucak yırtılıyor ve firma kullanım hatası veriyor. Herkes mi yanlış kullanıyor. Acaba bu ayakkabıyı ve benim aldığımda pahalı bir ayakkabın 2 katından fazla para verip aldım ve dedim ki bu kadar pahalıysa arkasında durur diye düşündüm yanılmışım ayakkabının dışını anlarım da içini bir insan nasıl yırtar şaşırtıcı. Demem o ki akıllı olan yanaşmasın parası çöp olur. Benim ve diğer mağdurlar gibi

27 Ekim 2023 08:40 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhabalar, Ürünü satın almış olduğunuz mağaza bilgisini paylaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, New Balance

Nergis sonuçtan hiç memnun değil

Aynı Sorunu İki Kez Yaşadım: New Balance Ayakkabılarda Kısa Sürede Yırtılma Ve Kalite Hayal Kırıklığı

21 Mayıs 17:19

20 Ekim 2023 19:26
New Balance Ön Taraftan Yırtılma
Ergüder sonuçtan hiç memnun değil

Ergüder
05 Nisan 2024 20:13