10 Aralık 2024 01:27

1 yıl kullandığım 530 ayakkabının her iki eşinde de konç kısmında yırtılma meydana geldi. Ayakkabı yırtılma nedeniyle ayağımı acıtıyor ve kullanamıyorum. Hiçbir açıklama olmaksızın inceleme olumsuz sonuçlanıyor. O kadar ücret ödediğimiz ayakkabıları 1 sene giymek için mi alıyoruz biz? Markayı tercih etmek için tek bir sebep daha bırakmıyorsunuz insanlara. Alırken 2 sene garantili diye verip gönderiyorsunuz, sonra da ürününüzün arkasında durmuyorsunuz. Bu saatten sonra New Balance'dan hiçbir ürün almam. Zaten Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım. Ürününüz kaliteli olsaydı böyle bir şey yaşanmazdı, zaten kullanıcı hatasıyla insanlara lütfen.

13 Şubat 16:31 (Şikayetten 2 ay sonra)

Kader sonuçtan hiç memnun değil

New Balance 530 Ayakkabıda File Yırtılması Ve Garanti Reddi Mağduriyeti

16 Ağustos 13:51
New Balance 530 Ayakkabıda File Yırtılması Ve Garanti Reddi Mağduriyeti
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 11:40
New Balance 530 Ayakkabılarda Kısa Sürede Yıpranma Ve Garanti Sorunu
Nergis sonuçtan hiç memnun değil

Aynı Sorunu İki Kez Yaşadım: New Balance Ayakkabılarda Kısa Sürede Yırtılma Ve Kalite Hayal Kırıklığı

21 Mayıs 17:19

10 Ekim 2024 23:08
New Balance 530 Modelinde Dayanıklılık Sorunu
Ladan sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Fiyatlı New Balance Ayakkabıda Erken Yırtılma Ve Garanti Reddi Mağduriyeti

19 Ağustos 11:02