Nevzad Ayasbeyoğlu Ortaokulu Oğlum Sözde Eğitimci Mağduru

03 Haziran 2024 17:18

Merhaba, İstanbul Kadıköy'e bağlı Nevzad Ayasbeyoğlu Ortaokulu'nda bugün, oğlum okul bahçesinde sınıf arkadaşı P***** ile birbirlerine şaka amaçlı dut meyvesi atmışlar. Bunu gören nöbetçi öğretmen E** K*** isimli öğretmen, insan gibi uyarmak yerine, evladımın saçlarını sertçe çekip tehdit edercesine uyarmış. Şahit olan çocuklar var ki benim oğlum asla olmayan bir şey söylemez. Böylesi eğitimci sıfatını taşıyamayan sözde öğretmenler yüzünden benim evlatlarım eğitimden soğudular. Çocuk şubeye gidip davacı olacağım. Bunların hepsi soruşturmada olan okul müdürü yüzünden oluyor, çünkü disiplini sağlamıyor ve sadece para odaklı çalışıyor!

03 Haziran 2024 17:57

Merhaba, İstanbul Kadıköy'e bağlı Nevzad Ayasbeyoğlu ortaokulun'da bugün oğlum okul bahçesinde sınıf arkadaşı P** ile birbirlerine şaka amaçlı dut meyvesi atmışlar, bunu gören E** K** isimli öğretmen uyarmak yerine, evladımın saçlarını sertçe çekip tehdit edercesine uyarmış, şahit olan çocuklar var ki benim oğlum asla olmayan bir şey söylemez, benim evlatlarım eğitimden soğudular, çocuk şubeye gidip davacı olacağım, bunların hepsi soruşturmada olan okul müdürü yüzünden oluyor, çünkü disiplini sağlamıyor ve sadece para odaklı çalışıyor!

Oyun Koleji Anaokulu Okulda Psikolojik Şiddet

05 Ağustos 2023 20:57
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Mimar Sinan Eğitim Kurumları 8 Yaşındaki Çocuk Okuldan Kaçtı!

02 Ağustos 2024 12:32

Haksız Disiplin Kararı Ve Eğitim Hakkının Engellenmesi