Selami sonuçtan memnun

Nespresso Türkiye'den Sipariş Verememe

27 Eylül 2024 14:43

Nespresso Türkiye web sitesinden sipariş vermek istiyorum, ama üyelik bilgilerimle giriş yapamadım. Bir türlü, şifre hatırlama/resetleme kısmından ilerlemeye çalıştım ama gelmesi gereken e-posta bir türlü gelmedi. Başka üyelik oluşturmaya çalıştım, onda da hata alıyorum.
Müşteri Hizmetlerini aradım, ilkinde 15 dakika bekledikten sonra nihayet müşteri temsilcisine ulaştım ama sesimi duymadı ve sonra kapandı. İkinci defa aradım, bu sefer 17 dakika bekleme süresinden sonra müşteri temsilcisine ulaştım ama bu sefer de sesimi duymadı, sesimi duyurmaya çalıştıktan sonra hat kapandı.
Sipariş vermek istiyorum, ürün satın almak istiyorum ama Nespresso Türkiye ısrarla satmamaya çalışıyor gibi bir durum oluştu.
Müşteri hizmetleri bekleme süresi çok uzun ve ulaşılamıyor bir şekilde.
Web sitesi ve iOS uygulamasında üye girişi yapılamıyor, şifre hatırlatma yapılamıyor, dolayısıyla sipariş veremiyorum!

27 Eylül 2024 14:46 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, En kısa sürede irtibat numaranızdan tarafınıza ulaşarak yardımcı olacağız. Saygılarımızla

Mert sonuçtan çok memnun

30 Ekim 2024 21:56
"Telefondan arayıp aşırı ilgili bir şekilde sorunumu çözdüğünüz için teşekkür ederim."
Ege sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2025 17:49

15 Kasım 2024 15:13
Alp sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 12:28

23 Kasım 2024 12:55