Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Nespresso Servis Müşteri Mağduriyeti

30 Ocak 2024 11:39

Yaklaşık altı ay önce internet üzerinden Nespresso markasının Lattissima One modelini satın aldım. Bir iki ay önce süt köpürtme özelliği çalışmadığı için yetkili servise yönlendirildim. Bir hafta sonra makineyi geri aldığımda kötü durumda olduğunu fark ettim. Kir içinde, ıslak ve hasar görmüş bir kutu içerisindeydi. Ürünü test etmek için çalıştırdığımda herhangi bir onarım yapılmadığını, gönderdiğim durumda olduğunu gördüm. Bunun üzerine tekrar mağazaya başvurdum ve ürün yine servise gönderildi. Ancak bu sefer makine kahve miktarını az veriyor ve içindeki suyun tamamını tezgaha döküyordu. Şu anda ürünü iade etmek için bir yol arıyorum.

02 Şubat 2024 11:47 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba Gizem Hanım, Makineniz adına bir teknik servis talebi bulunmaktadır ve makineniz teknik servisimize ulaşmamış. Teknik servis kaydınızın tamamlanabilmesi adına faturanızı paylaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla

Gizem
Gizem
19 Şubat 2024 12:33

Makinem teknik servisten geldi ve tekrar bozuldu ben artık diyecek bir şey bulamıyorum değişim için tekrar makinemi gönderdim bu sefer de değişim yapılmazsa Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım başka bir seçeneğim kalmıyor size de cezai işlem uygulanacaktır memnun olurum.

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Nespresso Lattissima One Kahve Makinesi Sorunu

Muhammed
26 Ekim 2023 11:22
Merve sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 21:38

Nespresso Lattissima One Kahve Makinesi