Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Nespresso İletişim Ve Teknik Destek Sorunları

09 Aralık 2024 18:55

Nespresso iletişim merkezine ulaşamıyorum. Attığım mailler geri geliyor. Arıza kaydı bırakamıyorum! Sorun çözülmüyor.

Kahve makinemin sütlü bölümünde problem yaşıyorum. İletişim merkezi yetersiz! Teknik servise yönlendirmeleri gerekiyor. Umarım dönüş yaparsınız.

22 Aralık 2024 11:53

Nespresso iletişim numarası cevaplanmıyor kesinlikle günlerdir cevap alamıyorum yapıldı diye servisten gelen ürün aynı şekilde çalışmıyor parçalar değişti diye teslim formunda belirtilmiş...

Yetkili kişilerden dönüşler ancak şikayetler oluştuğunda yapılıyor böyle bir firmanın bu şekilde tutum alması şaşırtıcı!

11 Aralık 2024 11:48 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Kampanya döneminde olduğumuz için hatlarımızda bir yoğunluk söz konusudur. Yaşanan durum adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İrtibat numaranızdan tarafınıza en kısa sürede ulaşarak destek olacağız. Saygılarımızla

Dilek
Dilek
21 Aralık 2024 12:24

Maalesef servise gidip gelmesine rağmen sorun devam ediyor verdikleri formda değişen parçaları da yazmış deneyip sorunsuz çalıştığını belirtmişler Eve getirip açtım sonuç aynı makine çalışmıyor

22 Aralık 2024 11:58

Değerli müşterimiz, Sorunun devam etmesi adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İrtibat numaranızdan en kısa sürede ulaşarak destek olacağız. Saygılarımızla

Eylül sonuçtan hiç memnun değil

Nespresso Atelier Kahve Makinesinin Süt Isıtma Sorunu Ve Yetersiz Teknik Servis Desteği

30 Eylül 2025 13:12
Rana sonucu yetersiz buldu

05 Aralık 2024 22:44
Nespresso Makinem 4 Ayda Arızalandı, Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum!
Nespresso Makinem 4 Ayda Arızalandı, Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum!
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Nespresso Servis Sürecinde Yaşanan Zorluklar

28 Ekim 2024 11:47
Ozer sonuçtan çok memnun

28 Temmuz 2023 17:51
"Bir daha olmaz ise sevinirim. Teşekkürler..."

02 Ocak 2024 09:36