Nespresso Gran Latissima: Tutarsız Kahve Deneyimi

08 Kasım 2024 01:30

Nespresso!
Gran latissima modelini kullanıyorum 2 yıla yakın bir süredir fakat ama asla memnun değilim. Bir kez servise gönderdim sorun yok diye geri geldi. Video da çekip attım mail olarak verdiği kahve ve süt miktarını fakat çözüme ulaşamadım. Latte macchiato yapıyorum arkadaşıma ve bana biri 50 ml civarı diğeri 100 ml civarı aynı kahveyi vermesi gereken ölçüde vermediği gibi verdikleri de birbirinden farklı ölçülerde. Ben bu ürünü keyifle kahve içmek için aldım sıkıntısını çekmek için değil harcadığım çöp olan kapsüller de cabası. Çözülsün artıl bu durum lütfen

08 Kasım 2024 08:36 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Yaşanan durum adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Konuyla ilgili iletişim numaranızdan en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız.

Nisa sonuçtan hiç memnun değil

Nespresso Kahve Haznesi Su Dolması ve Düzeltilmemesi

14 Şubat 2024 14:19
Nespresso Kahve Haznesi Su Dolması ve Düzeltilmemesi
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Mücahit
01 Mayıs 2025 11:47
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 19:16
Hayri sonuçtan memnun

23 Temmuz 2024 09:02
"Yorucu ve uzun bir süreç sonunda en başta yapılması gereken en sonunda yapıldı. Bu süreci daha iyi yöneterek bizleri üzmeden de bu süreci tamamlayabilirdiniz. Ancak geçte olsa doğru olan işlemin yapıldığı için teşekkür ederim."
Edanur sonuçtan hiç memnun değil

Nespresso Gran Lattissima Makinem Yeterince Sıcak Kahve Hazırlamıyor, İade İstiyorum

26 Eylül 2025 00:34