02 Temmuz 2024 18:04

1 ay önce microblading ve pudralama kaş için fiyat alıp 2500 TL'ye anlaşıp, yakın olduğu için tercih ettiğim bir kurum. Gittiğimde kaş uzmanına 2 senedir pudralama tekniği yaptırdığımı ilettim, fakat bana microblading'in daha çok yakışacağını, eğer ki istersem ve beğenmezsem rötuş işlemi sırasında pudralama yapabileceğini belirtti. Bugün 1 ay oldu ve rötuşa geldim, microblading'in tutmadığını, her zamanki gibi pudralamadan devam etmek istediğimi söyledim. Akabinde kaş uzmanı bunun için ekstra 1000 TL ödemem gerektiğini söyledi. Ben de bana ilk geldiğimde bunun hakkında bilgi verilmediğini, ekstra bir ücret ödemem gerektiğinin belirtilmediğini, belirtilseydi kurumlarını tercih etmeyeceğimi ilettim. Kaş uzmanı ve yetkili olduğunu belirten biri çılgınlar gibi bağırarak 'Bizim belirtmemiz gerekmiyor. Sizin sormanız gerekiyordu.' dedi. Daha önce gittiğim yerde mix işlem yaptırıyordum; pudralama, microblading ve tek bir ücret talep ediyorlardı. Bunun ikisinin ayrı ücreti olduğunu bir müşteri olarak kimse bilemez. Ayrıca 10 TL'ye aldıkları kaş iğnesini 100 TL'ye satıyorlar. Ayrıca kartla ödeme yaptığınızda devletin onlardan alması gereken KDV'yi sizden alıyorlar. 😊 Dışarıdan getirdikleri kalıcı kaş uzmanını sigortasız çalıştırmaları gibi, tek akıllıyı kendileri sanıyorlar. Bunu da gerekli tüketici mercilerine şikayet ettim.

Rumeysa Güzel Güzellik & Bakım Kaş Pudralama İşleminde Yaşadığım Sorunlar Ve Mağduriyet

25 Eylül 2024 14:31

Muse Beauty Kaş Microblading Hizmetinde Beklenmedik Ücret Sorunu

21 Ocak 2025 22:36
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Latife Beauty Microblading Hatalı İşlem

28 Şubat 2024 23:31

Nur Eminoğlu Makeup Yaptığı İşlemin Arkasında Durmadı!

14 Aralık 2024 15:43