Rumeysa Güzel Güzellik & Bakım Kaş Pudralama İşleminde Yaşadığım Sorunlar Ve Mağduriyet

25 Eylül 2024 14:31

Ben yaklaşık 2 ay önce kaşlarıma kaş pudralama işlemi yaptırmıştım. İşlem yapılırken gösterdiğim eksikliklerin, tekrar rötuş atılacağı zaman düzeltileceğini, iki ay sonra gelip rötuş işlemini yaptırmamı söylediler. Ödememi de peşin olarak yapmıştım.

Ben rötuş işlemi için randevu almak istediğimde bana rötuş işleminin 850 TL olduğunu söylediler. Şimdiye kadar gittiğim hiçbir salon, hiçbir işletmede bu şekilde bir çalışma sistemi yok. Rötuş işlemi aldıkları ücrete dahil olduğu şeklinde bilgilendirme yapıp daha sonrasında bu şekilde mağdur ediyorlar. Müşteri memnuniyetini zerre kadar önemsedikleri yok. Tamamen para odaklı bir işletme. Parayı alıp işlemi size satana kadar ilgileniyorlar. Daha sonrasında bu şekilde mağdur oluyorsunuz. Ve yaptıkları işlemin 3 yıla kadar dayandığını söylemelerine rağmen 2 ay kadar kısa bir sürede neredeyse silindi.

Yazdığım mesajlara da maalesef gibi kısa ve dalga geçer gibi cevap veriyorlar. Daha öncesinde de hiçbir şekilde yaptıkları işlemlerden memnun kalmadığım halde çok güzel kendilerini pazarlayıp reklam yaptıkları için kaş pudralama işlemine şans verdim.

Rumeysa Güzel Güzellik & Bakım Kaş Pudralama Hüsranı!

05 Aralık 2024 11:46

10 Ekim 2024 15:07