Özay sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2023 11:34

nesine.com'da dün kupon oynadım. Bodrum-Pendik maçı. İlk yarı maç 2-0 ve ben 37. Dakikada iykg var oynadım 250 misli 4,70 ganyan. 42. Dakikada deplasman gol attı. Yani ben kuponu oynadıktan sonra 5 dakika sonra kupon tuttu. Kupon yeşil işaretlendi ve tik okeylendi. Devre arası oldu ve hala tik Okey. 1175 TL yatması gerekirken 250 TL kupon bedelini geri yatırdılar. 3-4 kez mesaj yazdım. Aynı cevap, aradım müşteri temsilcisi hiçbir şeyden anlamıyor aynı cevap hep yazılı metni okuyor. Var uygulaması devreye girmiş falan filan...

Durumu izah ediyorum, yazıyorum yok. Var uygulaması devreye girince ganyanlar kapalı oluyor (ben oynadığımda ganyanlar açıktı ve kuponunuz oynanmıştır denildi), isteseniz de kupon oynayamazsınız. Temsilcini dediğine göre ben kuponu oynadığımda zaten böyle bir durum varsa sistem uyarıyor. Merkezi bahis sistemi onayı bekleniyor diye. Ama benim kuponum direk onayladı ve kuponum tuttu. 117 TL 'mi yatırmadılar, resmen art niyet bu.

12 Nisan 2023 20:39 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Konu ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranızdan tarafınıza geri dönüş yapılarak detaylı bilgi aktarılacaktır. 'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, bol şanslar dileriz.

13 Nisan 2023 17:23

Sayın Üyemiz, Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak sistemde kayıtlı olan cep telefonu numaranız üzerinden tarafınıza ulaşılamamış olup, konu ile ilgili nesine.com üyeliğiniz üzerinden bilgilendirme mesajı gönderilmiştir. Size her zaman daha hızlı hizmet verebilmemiz için bize mesajınızı ileterek kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

15 Nisan 2023 00:04

Boşuna aramayın. 50 seferdir aynı mesajı kopyala yapıştır cevaplıyorsunuz, var uygulaması devredeymiş... Ben de 50 seferdir yazıyorum. Var uygulaması devredeyken ganyanlar kapanır ve kupon oynayamazsınız. Anlamanız için büyük harflerle yazdım ama anlayacağınızı da düşünmüyorum. Önce kendi sisteminizi öğrenip bana öyle cevap yazın. Bıkmadan usanmadan tekrar yazıyorum 37. Dakika oynadım kuponu ve kupon onaylandı. 42. Dakika gol geldi ve kupon tuttu, yani ganyanlar 41. Dakika sonra kapandı. Ganyanlar kapanmadan 5 dakika önce oynadım kuponu anladınız mı 5 dakika önce. Lütfen kopyala yapıştır cevap yazmayın Allah aşkına ya. Müşteri temsilcisi de anlamıyor gerçekten. 50 kere de ona izah ettim ama yok. Sistemi bilen birilerini temsilci olarak atamanızı rica ediyorum. Boşu boşuna bunları yazdığımı da biliyorum ama ne çare belki anlarsınız diye işte.

15 Nisan 2023 00:29
Nesine.com Kupon Bedeli

Fotoğrafa da baksınlar bir zahmet. Onların dediği gibi var uygulaması olduğunda resimdeki gibi ganyan kapanıyor. Ganyan kapalıyken de kupon oynanmıyor.

Nesine'de Kupon Oynatma Sorunu Ve Hata Kodu 51-46

25 Aralık 2024 17:16