Korhan sonuçtan çok memnun

Nescafe Blend 37 Kalitesiz Ürün. Kurumsal Kalitenize Yakışmıyor

03 Ağustos 2023 14:04
Korhan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Nescafe Blend 37 100 gr lik üründen 2 adet kavanoz satın aldım. Aldıktan 1 hafta geçmeden her iki üründe de granül kahveler grimsi bir renk aldı. Ve topak topak, yapışık bir hal aldılar. Kavanozların ağızları sürekli kapalı konumda muhafaza etmeme rağmen.

İçilmesi mümkün değil. Nescafe markasına ve kurumsal kalitesine güvenerek satın aldım. Ne yazık ki güvenimin sonunda mağdur oldum. Ödemiş olduğum paralar da çöpe gitmiş oldu. Maalesef görünen o ki, bu ürün oldukça kalitesiz ve Nescafe kurumsal markasına hiç yakışmıyor.

Anlaşılan bundan sonra Nescafe markasının dışında, diğer marka alternatiflerine bakmam gerekecek. Ben mağdur oldum, bu şikayeti okuyan kullanıcılara faydası olması için yazdım.

Saygılarımla.

03 Ağustos 2023 17:30 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimize konu hakkında gerekli açıklama yapılmıştır. Nestlé İletişim Merkezi

05 Ağustos 2023 11:05

Sayın Ülkü Hanım, şikayetimin yayınlandığı aynı gün beni aradı. Son derece ilgili ve nazik bir yaklaşımıyla, tüm sorularımı gayet bilgili bir şekilde yanıtladı. Nestle'nin kurumsal kalitesine, Ülkü Hanımla konuştuktan sonra bir kere daha emin oldum. Tüm ilgi ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Saygılarımla.

05 Ağustos 2023 11:09

Sayın Ülkü Hanım son derece ilgili ve nazik bir yaklaşımıyla, tüm sorularımı gayet bilgili bir şekilde yanıtladı. Nestle'nin kurumsal kalitesine, Ülkü Hanımla konuştuktan sonra bir kere daha emin oldum. Tüm ilgi ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Saygılarımla.

08 Ağustos 2023 14:21

Teşekkürler

Nescafe Gold Kahve Bozuldu

Busra
12 Ekim 2023 19:29
Tolga sonuçtan çok memnun

Tolga
07 Şubat 2024 13:40
"Şikayetime hızlı çözüm buldular. Teşekkürler"
Nescafe Blend 37 Nemli Çöp Oldu.

Nescafe Blend 37'de Topaklanma Sorunu!

Gülistan
23 Ocak 2024 12:06
Nescafe Blend 37'de Topaklanma Sorunu!

Nescafe Matinal'de Beklenmeyen Acı Tat Ve Ürün Değişim Talebi

Serap