Necati sonuçtan hiç memnun değil

Neova Sigorta İle Değer Kaybı Mücadelesi

25 Ekim 2024 10:24

Arabam park halindeyken başka bir araba aracıma çarptı ve ufak çaplı hasar oluştu. Tüm kusur karşı taraftaydı, aracım onarıldı. Tramer oluştu ve karşı taraf sigortası Neova Sigorta'ya değer kaybı dilekçesi yazdım. İstedikleri evrakları mailden gönderdim. Ancak Neova Sigorta yetkilileri sürekli bana geri mail gönderiyor ve saçma isteklerde bulunuyor: "Faturada detay olmadığı için onarım fotoğrafları gönderin." Yahu kardeşim, ben mi onardım aracı? Zaten eksper dosyanızda her şey mevcut, neden zorluk çıkarmaya çalışıyorsunuz değer kaybı ödememek için?

06 Şubat 2025 11:13

Neova Sigorta: Daha önce aracım park halindeyken kazaya karışmıştı. Bununla alakalı karşı taraf sigortasına (Neova Sigorta) istedikleri evraklarla başvuru yaptım. Aracımın Tramer kaydı oluştu ve onarım süresi boyunca araçsız kaldığım için mağduriyetimin giderilmesi ile ilgili talepte bulundum. Ancak bana B**** A. isimli bir şahıs tarafından talebimin onaylanmadığına yönelik bir mail gönderildi. Ben de cevap olarak yazılı onaylı şekilde gerekçeli yazı gönderilmesini istediğimi söyledim ve gerekiyorsa yasal hakkımı kullanacağımı belirttim. Buna rağmen 2 A* geçti, hala bana herhangi bir resmi evrak göndermediler. Neova Sigorta yetkilileri ve firma güvenilmeyecek bir konumdadır ve zararımı karşılamamaktadır. Kurumsal bir firmaya yakışmayacak şekilde sorumsuzluk söz konusudur.

25 Ekim 2024 14:54 (Şikayetten 4 saat sonra)
28 Ekim 2024 12:15

Necati Bey Merhaba, Başvurunuza istinaden 45272 takip numarası ile kayıt altına almış olduğumuz talebiniz ilgili birim tarafından incelenmiş olup, son durum sizlere telefon görüşmesi ile sözlü olarak bildirilmiştir. Saygılarımızla, Neova Katılım Sigorta

28 Ekim 2024 12:21
neova-sigorta-ile-deger-kaybi-mucadelesi-2.jpg
neova-sigorta-ile-deger-kaybi-mucadelesi-1.jpg

Firmanız telefonda red kararı verildiğini plastik aksama değer kaybı olmadığını beyan etti. Benim aracımda Tramer oluştu! Hasar oluştu! Sonuç olarak plastik aksam da artık değer kaybı kapsamına alınmıştır. Yanlış bilgi vermeyin insanlara hukuk departmanınız ya çalışmıyor ya da işleyişi takip etmiyorsunuz. Paylaşımları ekte sunuyorum. Zararımın tanzim edilmesini istiyorum.

06 Şubat 2025 11:04

Neova sigortayı kesinlikle önermiyorum iletişim yok.

13 Mart 2025 17:36

Neova Sigorta işini hakkıyla yapmıyor. Kaç ay geçti hala sesleri çıkmadı yasal haklarımı kullanacağım. Neova Sigorta yaptırmayı düşünenler kararlarını tekrar gözden geçirsin.! Muhatap yok

Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Neova Sigorta Eksper Raporunu Paylaşmıyor!

17 Mayıs 2024 08:03

Göktürk
28 Nisan 2024 17:04
Nuri sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 19:14
Kalem sonucu yetersiz buldu

26 Şubat 2024 11:20
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Neova Sigorta Tramer Kaydı İtirazı

21 Kasım 2023 08:51