Yasemin
19 Aralık 2024 13:09

Hepsiburada dan 03.12.24 tarihinde mutfak dünyası satıcısından neoflam tencere seti aldım. 06.12.24 tarihinde elime ulaştı. Tam 2 gün sonra 08.12.24 de tencere kenarlarının atmaya başladığını fark ettim ve Hepsiburada üzerinden kayıt oluşturdum. Buna istisnadan satıcı bana Gallery Crystal sitesi üzerinden iletişime geçmemi söyledi. Bu sitedeki WhatsApp üzerinden mesaj attım ve ürünün fotoğraflarını attım ayrıca silikon kapakların kapanmadığını söylediğim gibi video ve fotoğraflarını da attım. Ürünü daha hiç kontrol bile etmeden kullanıcı hatası dediler. Ben kabul etmeyince ürünü göndermem için ansan ticaret için adres verdiler. Ürünü kargoladım. 3 gün sonra kullanıcı hatası dediler ve ürünü geri yolladılar üstelik kapaktan attığım fotoğraftan kimsenin haberi yok satıcı bildirmemiş kargom yola çıkmış satıcı beni bilgilendirmiyor. Ben 2 günde 2 kere kullandığım hatta hiç kullanmadığım tencerelerin tüm parçalarını nasıl bir şiddetle bu hale getirebilirim? Bu platformdaki diğer şikayetlerde baktım ve aynı şikayeti 10 gün kullanan biri de yapmış ve değiştirilmiş fotoğraflar aynı atma yeri aynı siz nasıl inceliyorsunuz bu ürünleri nerede bu sonuç yok verilmiyor.

19 Aralık 2024 13:07

Hepsiburada dan 03.12.24 tarihinde mutfak dünyası satıcısından neoflam tencere seti aldım. 06.12.24 tarihinde elime ulaştı. Tam 2 gün sonra 08.12.24 de tencere kenarlarının atmaya başladığını fark ettim ve Hepsiburada üzerinden kayıt oluşturdum. Buna istisnadan satıcı bana Gallery Crystal sitesi üzerinden iletişime geçmemi söyledi. Bu sitedeki WhatsApp üzerinden mesaj attım ve ürünün fotoğraflarını attım ayrıca silikon kapakların kapanmadığını söylediğim gibi video ve fotoğraflarını da attım. Ürünü daha hiç kontrol bile etmeden kullanıcı hatası dediler. Ben kabul etmeyince ürünü göndermem için ansan ticaret için adres verdiler. Ürünü kargoladım. 3 gün sonra kullanıcı hatası dediler ve ürünü geri yolladılar üstelik kapaktan attığım fotoğraftan kimsenin haberi yok satıcı bildirmemiş kargom yola çıkmış satıcı beni bilgilendirmiyor. Ben 2 günde 2 kere kullandığım hatta hiç kullanmadığım tencerelerin tüm parçalarını nasıl bir şiddetle bu hale getirebilirim? Bu platformdaki diğer şikayetlerde baktım ve aynı şikayeti 10 gün kullanan biri de yapmış ve değiştirilmiş fotoğraflar aynı? Nasıl oluyor bu? 2 gün ya teslim aldığım ve tarafınıza talep oluşturduğum tarihi sizde görebilirsiniz 2 günde nasıl bu hale gelebilir bu ürün?

Ek

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
14 Aralık 2023 12:56
Neoflam Mutfak Eşyası Satın Alırken Yaşanan Sorunlar
Neoflam Mutfak Eşyası Satın Alırken Yaşanan Sorunlar

Büşra
18 Mart 2024 03:07
Neoflam Hepsiburada Hepsijet Kargomu Kaybetti!
Neoflam Hepsiburada Hepsijet Kargomu Kaybetti!
Güdeniz sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2024 10:15

Neoflam Sandığım Mağaza 90 507 401 30 31

Sümeyye
04 Ekim 2023 20:42
Neoflam Sandığım Mağaza 90 507 401 30 31
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Neoflam Garantili Ürün Değişim Yapılmıyor

Rabia