Serenay sonuçtan hiç memnun değil

Serenay
31 Ekim 2024 23:53

Geçen sene düğün öncesi NdesigN'dan koltuk takımı ve yatak odası takımı aldık. Biraz daha kaliteli olsun diye düşünerek akla gelen ilk 2-3 mağazadan almak yerine %20-%30 daha fazla para vererek, mağazanın da "Biz çok kaliteliyiz zaten ürünlerimiz Mudo ile aynı" reklamlarıyla ürünleri aldık. Yatak odası blush takımının onlarca başka örneğini daha ucuza farklı markalarda da muhakkak bulabilirsiniz! Peki sonra ne mi oldu? 2-3 ayda koltuklarımızda çizikler, komodinlerde çizikler meydana geldi. Mağaza ile iletişime geçtik. Koltukları incelediler, notlar alıp gittiler. Hiçbir cevap gelmedi! Ardından alışveriş yaptığımız Modoko mağazasına gittik, komodin sorunlarımızdan da bahsettik, 1 ay sonra gelip incelediler, sonuç kullanıcı hatası! Şimdi sizlere soruyorum, komodin ne için üretilmiştir? Biz bunların üstüne bir şey koymayacaksak neden varlar? 1 sene içinde her yeri çizik çizik olan, üstüne saatimi koyduğumda bile saatin izi çıkan bir kalitesizliğe neden bu kadar para ödedik? 2 yıl verdiğiniz garanti hangi durumlar için geçerli? Garantiye dahil olacağını düşündüğümüz her şey zaten bu ürünleri kullandığımız için kullanıcı hatası olarak bize geri dönmez mi? Çünkü eşyalar zaten kullanmak için alınmamış mıdır? Neyini hatalı kullanmış olabiliriz ki 1 yılda onlarca çizik oluşuyor? Bu nasıl bir mantık? Yeni evleneceklere tavsiye! Onca masrafın arasında güçlükle aldığınız ve onca para ödediğiniz ev eşyalarınızı NdesigN gibi pahada çok, kalitede az mağazadan almak yerine daha uygun, size yardımcı olacak yerlerden alınız. Not: Annenize kullanmam dediğiniz dantellerinizi komodinlerinize seriniz ve uzakta dokunulmayacak bir yerde muhafaza ediniz!

Kevser
Kevser

Aynı sorun bende de var fakat ben o kalitesiz ürünlerinin o kusurlarına değil latte konsolunun ortadan bel verip sol tarafından patladı ürün bunun onlardan kaynaklı olduğu halde hiçbir çözüm üretmiyorlar. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvur oradan da üst mahkemeye taşımalısın. Benim diğer ürünleri de koymak istesem koyarım ama ilk şu konsol işini halletmelerini bekliyorum. Hiç güvenilir bir mağaza değil maalesef. Ürünleri kalitesiz. Hiçbir şey koymasan bile leke ve çizikler oluyor. Dolapları da kullanışsız. Ürünler sadece estetik görünüş üzerine yapılmış kaliteli olsun diye uğraşılmamış. Ürünlerin güzelliğine bakmayın mağaza hakkındaki şikayetleride önemli.

Kübra
10 Ekim 2024 22:07
Denizhan sonuçtan memnun

NdesigN Hatalı Gelen Mobilya

Denizhan
16 Temmuz 2024 22:54
"Her şey için teşekkür ederim. Yemek takımım ve orta sehpam değişti. Sadece yemek masamdaki sandalyelerin kumaşından olmadıklarını söylediler."
Bedirhan sonuçtan hiç memnun değil

Bedirhan
14 Eylül 2024 13:38