Armağan sonuçtan hiç memnun değil

Armağan
23 Ocak 2024 11:52

Seus teknoloji iç ve dış ticaret limited şirketi ( innovativya-Trendyol) dan almış olduğum Navee N65 elektrikli Scooter, umun bataryası arızalandı ve servise gönderdim. Servis bana 7.000 TL lik fiyat çıkardı. Nedeni de cihaz 2 yıl garantili ama bataryası 6 ay garantiliymiş. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir düşüce olamaz. Cihazın bataryasının dışında her şey zaten demir parçası. Siz o zaman demire 2 yıl batarya ya 6 ay garanti veriyorsunuz. Gerçekten şaka gibi, şikayetçiyim ve yasal yollardan hakkımı arayacağım. Cihazımın bataryasının değişimini hatta kafasına göre motor freni yaptığı içinde kaza yaptım 7-8 ay önce bu nedenlede tüketici hakem heyetinden cihazımın değişimini talep edeceğim. İnsanları böyle firmalardan uzak tutmak ve böyle firmalara da caydırıcı cezalar gelmeli. Mağduriyetinin Trendyol, innovativya veya seus teknoloji tarafından ivedilikle giderilmesini istiyorum.

trendyol-innovativya-navee-n65-batarya-icin-para-istiyorlar-3.pdf

İrfan sonuçtan çok memnun

İrfan
20 Haziran 2023 14:55
"Sorunum çözüldü teşekkürler."
Duru sonuçtan hiç memnun değil

Duru
16 Haziran 2025 14:30
Kısa Sürede Arızalanan Scooter İçin Yetersiz Garanti Ve Yüksek Onarım Ücreti Mağduriyeti
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Onvo 007 Scooter'da Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Desteği

15 Ağustos 2025 22:48
Müjde sonuçtan hiç memnun değil

Müjde
02 Mart 2024 13:11