Narpump Whisper Su Pompası 2Ay Dolmadan Arızalandı!

23 Mayıs 2023 09:45

Narpump yeni model whisper damacana pompası aldım daha alalı 2 ay olmadı ürün bozuldu ve hiçbir destek alamıyorum. Aldığım mağaza satıştan çekmiş soruda soramıyorum. Müşteri hizmetlerine de bağlanamıyorum, buradan yazmak mecburiyetinde kaldım, ürünü kullanım kılavuzuna uygun bir şekilde kullanıyoruz. Şarj süreleri v. S zaten toplasanız 2 kere şarj edilecek şekilde kullanılamadı cihaz yoğunda kullanılmadı klasik 2 kişilik bir evde kullanıyorduk ta ki geçtiğimiz gün tuşuna bastığımızda kesene kadar, videoyu ekleyeceğim fakat arızayı anlatayım tuşa bastığımızda 1 saniye doldurmadan kesiyor tekrar basıyorsun tekrar kesiyor çocuk kilidi olsun diğer tüm kombinasyonlar olsun onlarla alakası olmayan bir durum çocuk kilidini dahi kullanmadık çok da tuşuna basılan bir cihaz değil haliyle bizim bu az kullanmamıza rağmen bu sürede bozulan cihaz yoğun kullanımda neler yaşatır bilinmez acilen konuya destek olunmasını istiyorum.

profile profile profile
24 Temmuz 2023 17:19 (Şikayetten 2 ay sonra)

Merhaba, Konu hakkında 0850 800 01 08 destek hattımızdan veya [email protected] mail adresimiz üzerinden ulaşmanız halinde sizlere destek olmaktan mutluluk duyarız. Sevgilerimizle, Narpump.

Narpump Whisper Damacana Pompa Arızası

Ebrahim
27 Mayıs 2023 17:33
Salim sonuçtan hiç memnun değil

Narpump Whisper Önce Kesik Sonra Yavaş Basma Problemi

Salim
07 Mart 2024 14:28
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Bekir
27 Haziran 2023 19:45