Serkan sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 10:46

02-10-2024 tarihinde Balıkesir-Gönen-Kaplıca-Mutlular Park Otelde konaklama yaptım.
Otel odasına geçtiğimde banyodan ve lavabodan kumlu su geliyordu. Söyledim bir çalışma olduğunu söylediler, sonra 10-15 dakika açık kalsın geçer dediler. Arada başkaları geldi gitti baktılar gittiler. Saat 15:00’den akşam 21:00’a kadar suyu açtım açtım gitmedi.
Otelde uğraştığım şeye bakın.
Tekrar söyledim resepsiyona sizi başka odaya alalım dediler, tamam dedim sonra orası iptal oldu. Orada da aynı problem var dediler. İyicene sinir ettiler. Daha yaklaşık saat 21:30 ‘kadar yemek yememiştim. Sonra gözüm duvarlara çarptı rutubet ve nem kaplamış, banyodaki fiske, musluklar pas olmakla beraber hiç hijyenik değildi. Sonra dedim biz saf miyiz lüks diye geldiğimiz adam başı 3.750 olarak geldiğimiz yer pislik yuvası...
Bir tane sorumlu kişi bana yanlış ters zamanda geldiniz dedi. İnsana cevap vermede bile farklı üslup kullanıyorlar. Tersliyorlar sorun çözme kabiliyetleri gelişmemiş vasıfsız yöneticiler var personele o yüzden çok bir şey söylenemez.
Bir sonraki gün müdüre odanın kusurlu olduğunu göstererek ispat ettim, sonra odam değişti ama diğer oda da pislik yuvası her odanın tek tek fotoğrafını çekip görseli üzerinden tartışmaya mı girmem gerekiyor. anlamadım. Tatile ve dinlenmeye gelmişim dedim kendi kendime sonra uzatmadım, özelleştirilmiş anladığım kadarıyla millet herkes isyan da tabi buranın kesimi kaplıca oteli olduğu için biraz 60 yaş üstü olduğu için insanlar uğraşamıyorlar.
Mutlular grup bu otelleri belediyeden 15 yıllığına kiralama yapması insanlara lüks otel gibi gösterip kalitesiz ve bakımsız hale getirmesi anlamına getirmemesi gerekiyor. Sonuçta tatil ve dinlenme olarak düşünüldüğünde az para vermiyoruz rahat edemeyeceksek sağlık ve hijyen olarak önlem alınmıyorsa ne önemi var. Daha profesyonel çalışmalarını beklerdim. Özelleştikten sonra anladığım kadarıyla sadece çalışanlar değişmiş.
Paramızla rezil olmak lafı cuk diye buraya oturuyor. Konunun araştırılması belgelerin incelenmesini ve belediyenin bu işletme hakkında bir karar alması gerekiyor. 15 yıllık kiraladı diye belediyeyi lekelememesi lazım o zaman 15 yıl bakım yapmasın sonra belediyeye teslim etsin mantığına çıkıyor, insan sağlığıyla oynanmaması gerektiğini düşünüyorum.
Gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

Melike sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2025 22:03
Kötü Tatil Deneyimi: Soğuk Ve İlgisiz Hizmet
Kötü Tatil Deneyimi: Soğuk Ve İlgisiz Hizmet
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2024 10:16

Kötü Hizmet Ve Hijyen Sorunlarıyla Hayal Kırıklığı

12 Şubat 2025 22:23

12 Nisan 2024 23:36
Taraklı Termal Hijyen Ve Müşteri Memnuniyeti Sıfır!
Tansel sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 10:36