Şükriye sonuçtan çok memnun

Mustela Güneş Kremi Mağduriyeti!

Mustela Güneş Kremi Mağduriyeti!
13 Temmuz 2024 20:00
Şükriye'nin Teşekkür Mesajı
“Ücret iadesi yapıldı ilginiz için teşekkürler”

Mustela yüksek koruma faktörlü güneş kremine güvenerek güneşe çıktım ve sonuç hüsran oldu. Pancar gibi kızardı yandı kollarım. Verdiğim para da az değil bir de bebekten yetişkine kadar tüm aile üyelerinin kullanabileceği ürün olarak geçiyor. Ben bu ürüne güvenerek çocuğa kullansaydım ne olacaktı? Eczaneler öneriyor eczaneden satın aldım alelade bir yerden almış olsam neyse. Yaşadığım mağduriyetin giderilmesini istiyorum.

16 Temmuz 2024 12:38 (Şikayetten 2 gün sonra)

Şikayetiniz ile ilgili olarak sizinle iletişime geçilmiştir. Bu geri bildirimler bizim için değerlidir. Sorununuzun çözümlendiğini umuyoruz. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Expanscience Laboratuvarları Türkiye

16 Temmuz 2024 14:23

Gerekli belgeleri ulaştırdım paramın iade edilmesini istiyorum sağlığımdan oldum bir de işe yaramayan bir ürün için paramdan olmak istemiyorum

23 Temmuz 2024 23:28

Markadan aranıp iade talebimin onaylandığını, ürünü satın aldığım eczane ile iletişime geçebileceğimi söylediler. Bugün eczaneye gittim ve kendileri marka ile görüşme sonucu markanın bu durumdan haberi olmadığını ve sadece çağrı merkezi ile iletişim sağladıklarını söylediler. Fakat ürünü benden aldı markadan haber beklediğini söyledi henüz bir ücret iadesi yapılmadı. Markadan neyin haberi bekleniyor benim mağduriyetim giderilmeden kendi mağduriyetleri giderilmesini bekliyor eczane resmen. Hala mağduriyetim devam ediyor

24 Temmuz 2024 13:17

Eczane ücret iademi gerçekleştirdi. İlgi ve alakanız için teşekkürler.

24 Temmuz 2024 13:18

Ücret iadesi yapıldı ilginiz için teşekkürler

Zeynep
03 Temmuz 2024 20:02

İmran
01 Mayıs 2025 12:12
Mustela Güneş Kremi Sıvı Yapısı Ve Etkisiz Koruması İle Hayal Kırıklığı Yaşattı
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Mustela Güneş Kremi Ve Vücut Losyonu Alerji Yaptı

Beyza
10 Temmuz 2023 23:11
Mustela Güneş Kremi Ve Vücut Losyonu Alerji Yaptı
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 11:42
Mustela Güneş Kremi Güneş Yanığına Sebep Oldu!
Mustela Güneş Kremi Güneş Yanığına Sebep Oldu!

Hacer
02 Temmuz 2023 20:20