Multinet Kartımı Trendyol Hesabımla Eşleştiremiyorum

21 Aralık 2023 14:47588
Şehidan'ın Teşekkür Mesajı
Teşekkürler. Multinet müşteri temsilcisi benimle iletişime geçtikten 2 gün sonra sorunum çözüldü.

Multinet kartımı, Trendyol Yemek uygulamasına eşleştirmek istediğimde " bir Multinet cüzdanını sadece tek bir Trendyol hesabına ekleyebilirsiniz." hatası veriyor. Kartım önceki Trendyol hesabıma kayıtlıydı ancak o hesabı kapattığımda kaydın düşmüş olması gerekmez mi? Sorun Trendyol'dan mı kaynaklı Multinet'ten mi kaynaklı emin olamadım.

21 Aralık 2023 14:58 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Tarafımıza ilettiğiniz bildirimin memnuniyete dönüştürülmesi için konuyla ilgili gerekli araştırmaları yaparak, Şikayet Yönetimi Ekibi olarak, en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Saygılarımızla

Şehidan
25 Aralık 2023 09:26

25 Aralık 2023 09:33

Müşterimizin mesajına yönelik gerekli incelemeler tamamlanmış olup, sonuç hakkında müşterimize detaylı bilgi verilmiştir. Değerli Müşterimiz, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili tüm şikayet, öneri ve isteklerinizi iletebilirsiniz

Multinet Kartımı Trendyol Hesabımla Eşleştiremiyorum

13 Şubat 2024 13:20720

"Çok Teşekkürler. Multinet müşteri temsilcisi benimle iletişime geçerek kısa sürede sorunum çözüldü."

Multinet Kartımı, Trendyol Yemek Uygulamasına Eşleştiremiyorum

6 Mart 2024 17:10377

"Sorunum Trendyol Yetkilileri tarafından çözülmemiş olup Multinet müşteri temsilcisi Murat Bey tarafından çözülmüştür teşekkürler."

Multinet Hesap Eşleştirme

16 Şubat 2024 15:471.657

Trendyol yemek'ten Multinet'le ödeme yaparken sorun yaşıyorum. Multipay ile giriş yapıyorum. Kartı görüyor. Eşleştir ded...

Multinet Kartımı Trendyol Hesabıma Ekleyemiyorum

20 Haziran 2025 18:40989

"Z**** Hanım'la görüşmem sonucunda kartım kayıtlı kalan Trendyol hesabından kaldırıldı. Gelecek siparişlerimde kullanabileceğim."

Öne ÇıkanKonular