Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
05 Eylül 2023 14:44

Mudo'dan masa, koltuk takımı ve sandalyeler aldım. Tabi ki masa bayağı bir yamukmuş ve bunu maalesef ki sonradan fark ettim ve zamanla masanın üzerinde büyük çatlaklar oluştu. Bakım onarım yapacaklarını söylediler ve masamı aldılar. Masa geldiğinde yamukluk düzelmemiş ve çatlaklara macun çekilerek masanın bütün görseli daha da kötü bir hale getirilmişti. Bunun tüm görsellerini mail olarak ilettim ve değişim kararı çıktı. Fakat aynı masa şu an üretilmediği için 2023 yılı fiyatından seçtiğim bir ürünle değişmem ve aradaki uçurum farkları ödemem talep edildi. Mudo'dan aldığım köşe takımı 26.000 ken şu an 100.000. Gerçekten merak ediyorum satıcımı zor durumda tüketici mi. Madem bakım onarımla masaya daha fazla zarar verecektiniz neden aldınız. Ya da zaten yamuk ve çatlak olan üzerine bir de sizin mahvettiğiniz masamı siz üretmiyorsunuz diye ben neden yüksek fiyatlarla zarar ederek değiştirmek zorundayım.

05 Eylül 2023 14:55 (Şikayetten 10 dakika sonra)
08 Eylül 2023 17:07

Sayın Merve Ö'nün şikayeti hakkında; Müşterimizin şikayeti ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Soru, öneri ve görüşleriniz için aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Mudo Müşteri İlişkileri Departmanı

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
21 Mart 2025 11:22

Dilek
31 Temmuz 2024 15:53
Cenk sonuçtan hiç memnun değil

Cenk
07 Şubat 2025 09:19
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Mobilya Teslimatında Süreç Sorunları Ve Kalite Problemleri

Şeyma