Cem sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Arcadium Mağazasında İlgisizlik Ve Saygısızlık

Cem
16 Aralık 2024 12:59

Son derece seçkin bir marka ve mağaza olmasına rağmen Ankara Arcadium mağaza sorumlusu ve personeli inanılmaz ilgisiz ve saygısız tutumlarını her ziyaretimizde sürdürmektedir. 15.12.2024 tarihinde, kasada duran mağaza sorumlusundan (sakallı, gözlüklü şahıs) mağazaya girişte bir selam veya güleryüz göremedik, aksine neden geldiğinizi soran gözlerle karşılaştık. Sanki arkadaş ünlü markanın mağaza sorumlusu değil, babasının dükkanını işleten prensti. Personele ürün seçimi süresince rastlayamadık, çünkü o sırada (bir diğer sarışın sakallı şahıs) o sırada bir bayan çalışanı azarlıyordu. Ürünlerimizi seçtik, kasaya geldiğimizde bir selam veya güler yüzle karşılaşmamız mümkün olmadığı gibi, iki sakallı personel bir başka müşteriye kasa fişini de teslim etmelerine rağmen muhabbete devam ettiklerinden bizimle ilgilenmeleri mümkün olmadı. Kibarca kendimizi hatırlatmaya çalıştığımızda da ilgileneceğiz deyip muhabbete geri döndüler. Makul bir süre daha bekleyip, ürünleri bırakıp ayrıldık. (Anlattıklarım kasa görüntülerinde açıkça görülecektir.)

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
24 Ocak 2024 18:47

Mudo Mağazasında Hayal Kırıklığı: Hizmet Ve Ürün Sunumu Sorunu

Güneş
25 Mart 2025 18:18
İlayda sonuçtan çok memnun

İlayda
30 Mart 2024 16:28
"Cevahir Mudo'ya artık gitmiyorum maalesef ayağım kesildi. Buradan ilgilenen arkadaşlara teşekkürler"

Merve
04 Nisan 2024 18:48