Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

MSI Türkiye Ölü Piksel Sorunu Monitör Ve ServisPoint Hayal Kırıklığı

MSI Türkiye Ölü Piksel Sorunu Monitör Ve ServisPoint Hayal Kırıklığı
13 Aralık 2024 14:20

İtopya sitesinden aldığım MSI mag 256F marka monitöre ölü piksel testi yaptığımda özellikle siyah ekranda belli olan onlarca ölü piksel tespit ettim ve garantiye gönderdim detaylı açıklamasını yapmama rağmen İtopya ''Ölü piksel şikayeti yazıp ServisPoint'e iletmiş. Halbuki siyah ekranda yakından bakınca net anlaşılıyor. MSI garanti servisi olan ServisPoint firması 1 adet ölü piksel olduğunu değişim için en az 3 ölü piksel olması gerektiğini söyleyip ürünü bana geri gönderdi. Forumlarda ölü piksellerin fotoğraflarını paylaştım. Herkes ölü piksel cenneti bu nedir böyle gibi tepki gösterdi ama bunu ServisPoint nasıl göremedi? Veya işlerine gelmedi MSI gibi markanın böyle firmalarla çalışması çok kötü. Mağdur durumdayım. Baştan aşağı kusurlu bir panel ama değişim yapmıyorlar.

Batu
Batu

Selamlar hocam bende de g274 var bende iki tane var ölü piksel bende göndereceğim red belgesini alıp Tüketici Hakları'na gideceğim veriyorlar parasını geriye rahat ol. Servis belgen duruyormu? Duruyorsa kap git kaymakamlığa Tüketici Hakları'na şikayet et orada çözerler işini.

Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Monitörün Zayıf Ayakları Yüzünden Ekran Kendi Kendine Düştü Ve Çatladı

Ölü Piksel Sorunu Ve İade Sürecindeki Zorluklar
Emirhan sonuçtan çok memnun

Emirhan
01 Ocak 2024 22:33
"Samsung her zaman malının arkasında duruyor geçmişte bir kere telefonda da aynı durumu yaşamıştım telefonumu değiştirdiler ve bir üst versiyonunu göndermişlerdi bu şikayetimde ilk gittiğim Samsung'un servisi olduğunu iddia eden firma ölü piksellerin farkına varmadı sonrasında yeniden arayıp durumu izah ettiğimde fotoğrafları istediler yine çözülmedi fakat sonrasında şikayet var a yüklediğimde beni Samsung'dan aradılar şikayetimi yeniden ilettim detaylı fotoğraflar çekip attığımda sorunun büyük olduğunu fark edip değişim talebimi onayladılar 1 2 hafta içerisinde almış olduğum modelin bir üst modelini gönderdiler teşekkür ederim biraz uzun sürdü fakat Samsung malının arkasında durduğunu yeniden kanıtladı"