Mrs. Asya Butik İnternet Butiğinden İade Sorunu

10 Haziran 2024 20:14

15 Mayıs'ta Mrsasya Butik isimli internet sitesinden 3080 TL tutarında 1 adet kıyafet siparişi verdim. Bu ürün kargo ile elime 17 Mayıs'ta ulaştı ama bedeni yanlış göndermişlerdi. Firma ile WhatsApp üzerinden iletişime geçip değişim talebinde bulundum. Verdikleri kod ve kargo firması ile değişime gönderdim. Değişim kargom 3 Haziran'da tekrar elime ulaştı ama bu sefer doğru beden göndermelerine rağmen bol geldiği için tekrar değişim için verdikleri kod ile gönderdim. Kargom ellerine ulaştıktan sonra beni WhatsApp üzerinden sesli arayarak, benim istediğim bedenin kalmadığını ve farklı bir ürünle değişim yapmamı, iade hakkımın bulunmadığını söylediler. Başta bu durumu kabul ettim, farklı bir ürün seçerek aradaki fiyat farkını da IBAN üzerinden kendilerine yollayarak değişim için yeniden sipariş oluşturdum. Ama sonra beni yanlış yönlendirdiklerini, iade hakkımın olduğunu öğrendim ve bu durumu kendileri söyleyince benim telefonumu engellediler. Aramalarıma ve mesajlarıma dönüş yapmadılar. 10 Haziran itibari ile gönderilen bütün ürünler firmaya iade edilmiş ama ücret iadesi alınmamıştır.

11 Haziran 2024 11:15
Dilek sonuçtan memnun

19 Aralık 2023 13:41
Büyük Beden Tutkusu Yanlış Ürün Ardından Yenisini Göndermemek
Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

Frangimoe İade Edilmeyen Ürün Ve Kötü Müşteri Hizmeti

Kardelen