Rukiye sonuçtan hiç memnun değil

Mrc Home Mobilya Sultangazi Mağdur Olmam

12 Aralık 2024 00:11

Dolap için anlaşma yapıyoruz 6 kapak için 50.000 ödeme yapıyoruz. Eve gelip ölçü alacaklar ölçüden sonra max 5 kapaklı dolap için 270 bin istiyorlar 🤣 Sultangazi adL AVM içerisinde ki Bursa İnegöl mobilya mağazasına iptal etmek için gidiyorum. Uğramış olduğum psikolojik baskı ve psikolojik şiddetin tarifi yok. Size hakkımızı helal etmiyoruz. Ş** bey satarken "her şey yolunda, hiçbir problem yok, bize istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz" diyen şahıs telefonlara çıkmıyor oraya da üç tane sözde beyefendi adamları koymuşlar 3'ü de aynı anda bana saldırıyorlar. Hamileyim yeter susun diyorum asla susmuyorlar. Gebeliğimle ilgili sorun yaşarsam gerçekten sizi dava edeceğim. Dünden bu yana aşırı rahatsızım. Hamile bir bayana böyle davranılmaz.

Nilüfer
Nilüfer

Merhaba İstanbul Sultangazi den mrc Mobilya dan yatak odası takımı koltuk takımı masa sandalye takımı konsol yatak baza başlık aldım 2025 tarihinde gardırop içi eksik geldi, 1, buçuk ayda telefonla arayıp istedim, o dönem de ***** ilgileniyor dediler sözde Anlayacağınız ilgisiz bir firma çalışanlar keza öyle koltuk yastıkların da çökme yaşıyorum 16 gün önce aradım sıkıntım giderilmesi için servis kaydı açıldı diyorlar gelen giden yok WhatsApp üzerinden iletişime geçiyorum servis için mesaj cevap yok arıyorum yok. Çalışan şu an ***** da keza aynı hiçbir fark yok. Her şey satana kadar biz peşin aldık, 115 bin lira ödedim. Her zaman müşteri memnuniyeti bizim için önemli dediler ama ilgi yok malımızın arkasındayız dediler sizlerde sorun yaşamazsınız umarım ama hiç kimseye tavsiye etmiyorum çok pişman oldum. Böyle ilgisiz olacaklarını bilseydim alışveriş yapmazdım.

Harun
Harun

Merhabalar rukiye hanım şikayet vara yazmış olduğunuz asılsız suçlamalar ve mağazamıza gelip burda asılsız söylemlerde bulunduğunuz tespit edilmiştir. Ekte bulunan WhatsApp konuşmaları ile birlikte bizden talep ettiğiniz ürünler 6 kapaklı dolap siparişi haricinde ekstra eşyalar bulunduğunu göstermektedir. Yazışma görselleri ile kayıtlıdır. Verilen fiyat sadece 6 kapaklı bir dolap ile sınırlı değildir. Mağazalarımızdaki kameralarımız ses ve görüntü kaydı almaktadır. Sizin hakkınızda firmamıza vermiş olduğunuz zarar dolayısıyla savcılığa şikayette bulunacağız.

Belkıs sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2025 01:51