Mood Göksu Satış Ekibinin Yanlış Tutumu

20 Eylül 2024 19:10

Proje olarak gayet başarılı ve güzel olanakları var, konumu çok iyi ancak satış ekibinin birbirleri arasında iletişimi yok. Satış müdürü ve R*** Hanım profesyonellikten uzak ve fiyat görüşmesi yaparken söylenen fiyat ile iki gün sonra imzalar için gittiğinizdeki fiyatın aynı olmama ihtimali yüksek. Bu yüzden fiyat aşamasına geldiğinizde imzalı-kaşeli şekilde belge alın ve konuşmalarınızı videoya çekmeniz faydanıza olur. Başka kişilerde de anlaşılan fiyat üzerinden farklı şeylerin konuşulduğu durumlar olmuş. Böyle büyük bir projede, satış ekibinin böyle büyük hatalar yapması hoş değil

Selman
Selman

Bu yorumları görünce şaşırdım açıkçası ben ofise gittiğimde herkes çok yardımcı oldu. Özellikle esra hanım ve satış müdürü selda hanım gayet güler yüzlüydüler ve alternatif üretmek için çabaları hoşuma gitti.

Kürşat

Bize karşı hiç öyle değildi ve ailecek neye uğradığımızı şaşırdık. Ayrıca bize esnek ödeme imkanı da sunulmadı ve işinize gelirse yaklaşımı vardı. Satış ekibinin müşteri ile nasıl iletişime geçileceği konusunda ciddi eksikleri var. Üst yöneticilerin bu ekip ile birebir ilgilenmesi lazım

Rana
Rana

Merhabalar Kürşat bey, projemiz ve ekibimiz her anlamda sizlerle sağlıklı ve dengeli bir iletişim ile yatırım sunmaktan yanadır. Bizler fiyat güncellemelerimiz olduğunda bunu ayın başında yapıyoruz. Sizlere verdiğimiz ödeme planlarını sınırlı gün ile belirleyip mağduriyet veya yanlış anlaşılma yaşanmaması adına belirlediğimiz sınırlı gün dahilinde hiçbir değişiklik yapmadan, konuştuğumuz fiyat üzerinden devam ediyoruz. Ay ortası yapmış olduğunuz ofis ziyaretimizde yakın zamanda güncelleme bulunmamasına dayanarak herhangi bir fiyat kısıtlamamız bulunmamıştır, saygılar.

Selda
Selda

Kürşat bey Merhaba adım geçtiği için şikayetinizi cevaplandırmak istedim. Müşteri kayıtlarımıza baktığımızda sizin adınızda bir form doldurulmadığını fark ettik. Tanıtım ofisimize gelen her müşteriye 3 gün geçerli fiyat listesi hazırlayıp Mood Göksu antetli kağıtlarıyla müşterimize dosya halinde sunuyoruz. Gelen her misafirimiz bizim için çok kıymetlidir. Bize verilen veriler eşitliğinde fiyat konusunda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Çalışma arkadaşlarım sizler için uğraşıp çaba harcarken bu şekilde bir yorumu hak ettiğini düşünmüyorum. Burada çalışanları zan altında bırakmadan hangi isimle geldiyseniz tanıtım ofisimizi tekrar ziyaret edebilirsiniz.

Habip sonuçtan hiç memnun değil

Tapu Vaadiyle Aldatılan Müşteri: Profesyonellikten Uzak Davranışlar

09 Ekim 2024 12:34
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Mood Göksu Satış Ekibinin Tutumu.

08 Ağustos 2024 16:36
Eray sonuçtan hiç memnun değil

Mood Göksu Profesyonellikten Uzak Satış

08 Mayıs 2024 13:42