13 Ağustos 2024 13:31

Merhaba, yaklaşık 20 gün öncesinde Monster tarafından serviste olan ürünüm tarafıma yoğun talebim hatta işlem iptalim üzere kargolandı. İlgili arkadaşlara ben Ankara da ürünü teslim ettim ve taleplerimi ilettim. Arkadaşlara askeri personel olduğumu ve gitmem gerektiğini ve mümkün olan en kısa sürede gitmem gerektiğini ilettim. Durumun aciliyetini bildirdim. Arkadaşlardan taleplerim arasında tuş değişimi klavye temizliği gibi konular vardı fakat arkadaşlar farklı bir klavye tuşu takmışlar. D tuşu yerinde o tuşu var. Bununla kalmamışlar klavye temizliğini hiç yapmadan göndermişler. Bu konularda şikayetçiyim. PC bakımı istemiştim bunun bile yapıldığından emin değilim. Bilgisayarım aşırı ısınıyor. İşlemci yaklaşık 94 dereceyi görüyor. Aşırı derecede donma kasma oluyor.
Arkadaşlara fanlarımdan düşük devirde ses geldiğini iletmiştim ve fan değişimi yaptılar ücretli bir şekilde. Ücretini ödedim fakat bunu servis karşılamadı. Daha öncesinde ise bir çok işlemi aktif çalışan parça olmasına rağmen karşılamışlardı pil değişimi gibi bir çok durumda yardımcı olmuşlardı. Fan da en aktif çalışan parçalardan bu konuda neden yardımcı olmadılar bilmiyorum. Bu konu hakkında da ücret iadesi talebim mevcut.
Açıkçası klavye bakımının bile düzgün yapılmadığı bir yerde diğer işlemlerin doğruluğuna inanamam. Maalesef geç yazmak zorunda kaldım. Bu durumu şikayet var'a. Mesleğimden kaynaklı bu durum oluştu. İlgili arkadaşların tarafıma dönüşünü bekliyorum.

13 Ağustos 2024 13:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)

13 Ağustos 2024 16:14

Değerli Ertekin Ö., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Selahattin sonuçtan memnun

19 Ağustos 2024 11:45
"Teşekkürler"
Sude sonuçtan memnun

25 Temmuz 2024 11:01
"Klavyemin değişimi aynı gün içerisinde sağlandı, teşekkür ediyorum."

26 Haziran 2024 19:15

10 Ağustos 2024 22:06
monster-notebook-bilgisayar-servisinde-yasanan-sorunlar-1.pdf
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2024 14:29

Monster Notebook Kategorileri