Monster Tulpar T5 V19.2.1 Bilgisayarımın Ekranı Açılmıyor

09 Eylül 2023 10:52

Merhabalar, Monster Tulpar T5 V19.2.1 modelindeki 3 yıl önce almış olduğum bilgisayarım, 2 gün önce asla açılmadı. Garantisi biter bitmez zaten fazlasıyla yavaşlamıştı bu sebeple birkaç kez güç tuşuna basıp açmaya çalıştım ama asla açılmadı. Şarj kablosunu taktığımda ışığının yandığını gördüm ama güç tuşunun ışığı sadece gidip geliyordu.
Daha sonrasında araştırdığımda statik elektrik birikimi gibi çözümü basit olan bir sorun gördüm. Hemen ertesi güne teknik servisten randevu alıp götürdüm. Fakat bir sonraki gün teknik servisi aradığımda bana anakartın güney çipinin arızalandığının ve bu parçanın bir bütün halinde satılmasından dolayı yüklü bir miktarda ödenmesi gerek ücret olduğu belirtildi. Yaklaşık 9000 TL lik bir masraf çıkarmalarına rağmen, yetkili olan kişi hala telefonda bu arızadan sonra bilgisayarda hala başka sorunlarda çıkabileceğini belirtti. 3 yıllık bilgisayarımı çok temiz bir şekilde kullanmama ve çok dikkat etmeme rağmen bu durumun yaşanması gerçekten çok tuhaf. Zaten 3 yıl önce neredeyse şu anki servis ücretine takım bir fiyatta aldığım bilgisayarımdan bugün 9000 TL lik işlem ücreti istendi. Dolayısıyla bu fiyatı reddettim ve onarımın devam etmesini istemedim. Garanti biter bitmez bilgisayarında ömrünün bitmesi mi söz konusu oluyor?

09 Eylül 2023 10:53 (Şikayetten 1 dakika sonra)

09 Eylül 2023 11:56

Değerli Nisa Ş., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Furkan

Mustafa sonuçtan çok memnun

20 Haziran 2023 11:11
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Monster Tulpar T7 V20.3 Servis

18 Temmuz 2024 16:40
Birhat sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 14:47
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Batarya Şişti Anakartı Bozdu Ücretli Onarımdan Gelince De Slot Bozuktu

27 Haziran 2024 22:31

07 Aralık 2024 00:09