Monster Notebook Tulpar T7 V22.2 Cihazımın Ardışık Sorunları Nedeniyle Memnuniyetsizlik

22 Haziran 2023 18:57

Merhaba,

Tulpar T7 V22.2 model numarasına sahip kişisel kullanım cihazımın, 24 Haziran 2022 tarihinde ekran kararması ve mavi ekran arızasıyla karşılaştım. Bu sorunu çözmek için şikayetvar.com üzerinden şikayette bulundum ve bana yardımcı oldular. Cihazım teknik servise gönderildi ve sorun başarıyla giderildi.

Ancak şu anda cihazım aşırı ısındığında, fanları temizlemek için arka kapağını açtığımda, videoda gördüğünüz durumla karşılaştım. Teknik servis ekibi, arka kapağın vida yuvasını kırmış ve yapıştırmış gibi görünüyor. Ayrıca son birkaç aydır cihazımı kullanırken cs:GO oynarken ani FPS düşüşleriyle ve pil ışığının yanmasıyla karşılaşıyorum.

Cihazımı aldığım günden beri 3-4 kez teknik servise gönderdim ve bu yaşadığım sorunlar nedeniyle memnuniyetsizlik yaşamaktayım. Eskiden olduğu gibi kaliteli hizmet alamadığımı üzülerek belirtmek isterim.

22 Haziran 2023 19:01 (Şikayetten 3 dakika sonra)

23 Haziran 2023 10:36

Değerli Veysel X., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

İnanç
İnanç

Dış plastiğin kalitesizliğine bak ya Allah sana sabır versin ya da Monster'i olan herkese

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Monster Tulpar T7 V22.2 Bilgisayarımda Sürekli Tekrarlayan Fan Ve FPS Sorunları

26 Temmuz 2025 21:57
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 21:05
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 21:33

Monster Notebook Kategorileri