Monster Notebook Teknik Servisin Yaşattığı Mağduriyet

Monster Notebook Teknik Servisin Yaşattığı Mağduriyet
15 Mayıs 2023 12:34

Monster Tulpar bilgisayarımı en son 27 Nisan günü akşam şahsi işlerimi hallettikten sonra kapattım, sabah uyanıp tekrar açmaya çalıştım ve açma/kapama tuşuna bas ama rağmen bilgisayar açılmadı. Daha sonra teknik destekteki arkadaşların birkaç önerisini de uygulamama rağmen sorun çözülmedi. Müşteri hizmetlerinde görüştüğüm hanımefendi güzelce paketleyip Bursa'da bulunan servislerine göndermem için bana SMS ile bilgilerini yolladı.

Zarar görmemesi adına sağlam bir paketleme yöntemi ile bana iletilen adrese anlaşmalı kargoları vasıtası ile 28 nisanda yolladım. Bana 4 gün içerisinde dönüş sağlayacaklarını söylemişlerdi, 4. Gün bittiğinde herhangi bir dönüş yapmadılar. 3 Mayıs günü tekrar durumu öğrenmek için aradım ve ekran kartımın arızalı olduğunu, kampanya içerisinde olduğu için 2350 TL den 2150 TL'ye indirim yaptıklarını söylediler. Mesleğim açısından daha fazla gün kaybına tahammülüm olmadığından kabul ettim ve 4 mayısta bana verilen IBAN no su adına b*** isimli servise 2150 TL yolladım. En geç 4 gün içerisinde tarafıma yollanacağı söylenmişti. 8 mayısta tekrar aradığımda henüz onarımın yapılmadığını söylediler, aciliyetimi dile getirdim ve ilgileneceklerini söylediler. 13 Mayıs cumartesi günü ofis adresime kargo geldi. Kargoyu açtığımızda öncelikle kolinin hiç korunaklı olmadığını ve kolinin çevresinde darbeler olduğunu gözlemledim ve video çektik. Daha sonra koliyi açtım ve bilgisayarın üzerinde bir etiket olduğunu gördüm. "onarım yapılmadı, ücret iadesi yapılacak" yazıyordu. Ani bir şekilde tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve bana teknik servis hizmetleri numarasını verdi, oraya bildirmek gerektiğini söylediler. Verdikleri numarayı aradım ve telefona çıkan bayan ücreti iade edeceklerini söyledi. Ancak onarımın neden yapılmadığını üsteleyerek 3 kere sordum, kendisi bana bir cevap vermedi benden IBAN no istedi. Ayrıca b*** isimli kişinin özel servis olduğunu öğrendim. Kendilerine bu bilgisayarın sorununu kim çözecek dediğimde, telefondaki bayan benden hala IBAN no istedi, bende telefonu kapattım. Sonuç olarak Monster bu sorunu hala çözmemekle beraber bir öneri de sunmamakta, defalarca şikayet kaydı oluşturma rağmen bir dönüş sağlamamaktadır.

15 Mayıs 2023 12:36 (Şikayetten 1 dakika sonra)

15 Mayıs 2023 12:56

Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Monster Tulpar Ve Yetersiz Teknik Servis

Zafer
14 Mart 21:37
Ömerlevent sonuçtan çok memnun

Ömerlevent
16 Mayıs 2023 12:30
"Monster Notebook şikayetimle yakından ilgilendi, arızanın giderilmesi konusunda Sn. Mert beyin gayretleri ile makul bir ücretle kart değişimi gerçekleştirilecek. Bu kadar ilgiden sonra bir sorun çıkmayacağı kanaatindeyim. Şimdiden hem Monster notebook ailesine hem de özellikle Mert beye teşekkür ederim."
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
19 Mayıs 2024 13:36