Monster Notebook Laptopların Monitörlerinin Ölmesi

Monster Notebook Laptopların Monitörlerinin Ölmesi
01 Haziran 2023 23:56

Arkadaşım da ben de 2 sene önce Monster Abra A5 15.6 aldık fakat tam olarak garanti süresinin bittiği 2. Senesine girdiğimiz vakit monitörümüzün alt kısmından yavaş yavaş yukarı doğru uzayan bir çizgi ortaya çıktı ve yaklaşık 1 ay içerisinde görev çubuğu tamamen yok oldu. Bu da yetmezmiş ekranın olduk.

Olmadık yerlerinde yanıp sönen ışıklar çıkıyor ve 20 FPS 'e düşüyor ekran, 15-20 dakikadan sonra kullanılır hale geliyor. Bu olayın da tek çözümü monitörü yenilemek, fakat sorun güç girişinden kaynaklı olduğu için ekranı laptopun fiyatının %15 ini verip yenileseniz de bir süre sonra tekrar ortaya çıkacak.

Anlayacağınız her 1-2 senede bir monitör yenileyeceksiniz. Bu sorun arkadaşımla aynı anda ortaya çıktı ve internette bizim gibi muzdarip birçok kişiyle tanıştım, Monster markasının kronik bir sorunu yani bu.

02 Haziran 2023 00:00 (Şikayetten 3 dakika sonra)

02 Haziran 2023 12:56

Değerli Aziz D., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Aziz
20 Haziran 2023 17:03

Evet teknik servis uzmanlarınız benimle iletişime geçti, daha önce hiçbir laptop markasında görmediğim ve sizin ekranlarınızda kronik olarak yaşanan (sadece bu sitede bile aynı durumdan muzdarip onlarca müşteriniz var) bu sorun için bilgisayarı taktığım prizleri sebep olarak gösterdiniz. Sattığınız bilgisayarlar 2 sene içerisinde bu hale geliyor ve hala problemin yaşanma nedenini farklı etmenlere bağlayıp sorumluluktan kaçıyorsunuz. Satmış olduğunuz bu modellerin ekranlarının kronik bir şekilde problemli olduğunu ne zaman kabul edeceğinizi merak ediyorum. Monster almayı düşünen arkadaşlara seslenmek istiyorum. Sıradan bir kullanıcıyım, bilgisayarımı hiç düşürmedim ya da ekranında bir probleme neden olacak bir olay yaşanmadı. Ekranım kendi kendine 2 sene gibi bir zaman sonra bu hale geldi ve şu an problemin çözümü için benden ekran değişim ücreti talep ediliyor. Günümüz ekonomisinde bu fiyatları az çok tahmin edebiliyorsunuzdur, bilgisayarımın serviste kalma süresi de cabası. Diğer markalardan bir tık daha ucuz olması Monster tercih etme nedeniniz olmasın, maalesef benim oldu ve şu an fazlasıyla pişmanım. Keşke zamanında birkaç bin ₺ fazla verip farklı bir marka tercih etseydim.

10 Kasım 2023 09:31
Ersin sonuçtan çok memnun

18 Kasım 2023 22:43
"Hızlı dönüş sağlandı. Teşekkürler..."
Monster Abra A5 V15.6 Ekran Sıkıntısı
Elif sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2023 13:38
Hasan sonuçtan çok memnun

26 Şubat 2024 11:30
"Şikayetimi açalı 4 gün oldu aynı gün aradılar cihaz yanımda olsaydı o gün başlayacaktı süreç. Cihazımı garantiye gönderdim ve süreç kusursuz işledi cihazın garantiye gitmesi ve garantiden gelmesi sadece 3 gün sürdü bugün sabah geldi cihazım. Bakımını yapmışlar ekranı değiştirmişler. Monster hakkında garanti sürecinde bir önyargım vardı ama kesinlikle yıktılar. Öncelikle beni arayan ve süreci başlatan Remzi Beye daha sonra teknik ekibe minnettarım. İyi ki Monster. Teşekkürler..."
Mehmet sonuçtan çok memnun

27 Ekim 2023 19:30
"Diğer markalar gibi değil ürününün arkasında duruyor. Teşekkürler..."
Monster Notebook Kategorileri