Mehmet sonuçtan çok memnun

28 Kasım 2023 23:37
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Eve geldim tuşlara baktım küçük shift tuşundada aynı sorun var onu da gönderebilirmisiniz . Teşekkürler...”

Klavye tuşlarında soyulma ve yay sesi problemi yaşıyorum. Ses çok fazla rahatsız etmese de tuşlar üzerinde önce leke benzeri izler oluştu ve zamanla soyulma meydana geldi. Teknik desteği aradığımda ürünü servise göndermem gerektiğini söylediler. Eğer bu şikayetimi Monster ekibi görürse, tek ricam bana keycap göndermeleridir. Böylece kendim evde değiştirebilirim. Bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.

28 Kasım 2023 23:41 (Şikayetten 3 dakika sonra)

29 Kasım 2023 16:24

Değerli Mehmet E., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

29 Kasım 2023 16:26

Sorunum çözüldü mağduriyet yaşamadım müşteri memnuniyeti çok iyi özellikle mert beye teşekkür ederim Monster farkı insana kendisini özel hissediyor

29 Kasım 2023 17:15

Mert bey numpad tuşlarında 0 sayısını da eklerseniz sevinirim

29 Kasım 2023 17:16

Değerli Mehmet E., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Talepleriniz ilgili ekiplerimize iletilmiştir. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

29 Kasım 2023 19:17

Burak sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2023 17:13

04 Ekim 2023 15:50