Bager sonucu yetersiz buldu

Monster Notebook Huma H5 3.1 Güç Işığı Yanıp Sönüyor Bilgisayar Açılmıyor

10 Ocak 2024 16:28

Monster Huma H5 3.1 model bilgisayarımı açmaya çalışınca güç ışığı yanıp sönüyor fakat bilgisayar açılmıyor. Birkaç saat öncesinde de ekran kendi kendine kapanıp açılmıştı. Bu olduktan sonra bilgisayarı kapatıp birkaç saat sonra tekrar açmayı denediğimde açılmadı. Sadece güç ve logo ışığı yanıp sönüyor

07 Nisan 2024 03:56

Bilgisayarı servise gönderdikten sonra başka bir klavye kısmı takıldığın gördüm ve bilgisayarı i5 olmasına rağmen i7 bilgisayarın klavyesini takılmış satmaya çalışırsam benim için sorun teşkil edecek. Şarjı da daha az dayanmaya başladı yüzde yüzden yüzde 15e 1 saat 20 dakikada düştü önceden daha uzun sürüyordu. Ve yüksek sesle bir şeyler izlerken hoparlörden cızırtı sesi geliyor. Aynı bilgisayar için 4. Şikayetim ve hiçbiri kullanıcı kaynaklı sorun değildi servise gönderdikten 2 ay sonra tekrar sorun çıkmaya başlıyor ürünün değişimini veya iadesini talep ediyorum.

08 Şubat 2024 15:53

Monster huma H5 V3.1 bilgisayar kendi kendine kapanıyor ve kapanırken elektrik sesine benzer bir ses. 1 defa ekran kapandı bilgisayarı tekrar kapatıp açtıktan sonra 10 dakika kadar tekrar kullandım ve tekrar kapandı ve açılmadı. Aynı sorun için 3. Yazışım ve daha q ay önce aynı sorundan dolayı teknik servise gönderdim. Sorunun kronik olduğu belli yeni bir bilgisayar talep ediyorum.

08 Şubat 2024 14:52

Monster huma H5 V3.1 bilgisayar kendi kendine kullanırken kapanıyor. 1 defa ekran kapandı bilgisayarı tekrar kapatıp açtıktan sonra 10 dakika kadar tekrar kullandım ve tekrar kapandı ve açılmadı. Aynı sorun için 3. Yazışım sorun kronik yeni bir bilgisayar talep ediyorum.

10 Ocak 2024 16:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

10 Ocak 2024 18:40

Değerli Bager B., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Toygar sonuçtan çok memnun

Monster Huma H5 V3.1 Kendine Kendine Kapanma Sorunu