Selimhan sonuçtan çok memnun

27 Temmuz 2024 22:20
Selimhan'ın Teşekkür Mesajı
“Arkadaşlar shaders klasörünü silip doğrulama yapmayın. Shaders klasörüne girin içindeki shaders yazan dosyayı silin ve oyunu açın sorun böylece çözülmüş oldu.”

Monster notebook kullanıcısıyım. RTX 3050 ti ekran kartına sahibim ve Bannerlord'da 'GPU aygıt örneği askıya alınmış, getdeviceremovedreason komutunu kullanın' hatasını alıyorum. Sebebi ekran kartımın arızalı olmasından dolayı olabilir mi? Ya da bunun sebebi nedir?

27 Temmuz 2024 22:21 (Şikayetten 1 dakika sonra)

29 Temmuz 2024 10:56

Değerli Selimhan S., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Selimhan
Selimhan