Monster Notebook Fan Duruyor Ve Ötüp Kapanıyor

11 Haziran 2023 20:15

Abra a5 v. 16.5 PC var. Yaklaşık 2 sene oldu (1 sene 8 ay) aldığım günden itibaren max 6 ay ama 1. Senesinden sonra 2 ayda bir servise götürür oldum. Hep fan sorunu yüzünden PC ötüp duruyor. Sonra da kapanıyor. İşlemci 80 derece gördüğü zaman fan max olunca bir 15 dakika sonra ötmeye başlıyor. Bir kere öttükten sonra aynı senaryo gerçekleşmeden herhangi bir oyunun içinde iken ötmeye başlıyor.

4 kere sırf bu sebepten servise gittim ilk üçünde fan blokları değiştirildi dediler. 4. Serviste anakartı bile değiştirdiler. 3 ay oldu. Servisten alalı dün ve az önce PC belli bir süre ötüp kapandı. PC boşta bile olsa işlemci 50 derece min oluyor, oyun PC'si ya oyun oynuyorum 80 üstü oluyor. PC'nin altında notebook soğutucuyu bir kere bile kapatmadım.

Doğru düzgün fan sistemi ve kasa olduğunda bu sorunlar olmaz ama inatla ayaklarına gitmemiz gerekiyor. Garanti bittikten sonra her serviste para alacaklar ve ben cidden 4 ayda bir fan blogu almak istemiyorum. Sessiz mod'a alsam bu sefer neden adı oyuncu laptopu, niye o kadar para verdim derim. İşi bilmiyorsanız yapmayın abi.

11 Haziran 2023 20:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

12 Haziran 2023 16:55

Öz Motor sonuçtan çok memnun

02 Eylül 2024 12:47
"Firmadaki müdür Şükrü bey çok yardımcı oldu sağ olsun"
Monster Notebook Abra A5 V21.2.2 Sıfır Cihazda Garanti Yok Varsa Nerede?
Resul sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 16:24

05 Aralık 2023 18:19