Yunus sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 22:43

28.12.2022 tarihinde aldığım Monster Abra A5 v17.2 model laptopumun ekranında bir ölü piksel ya da toz tanesi olduğunu fark ettim. Tam olarak emin olamasam da, ekranın tam ortasında bulunması rahatsız edici. Bu durumun ölü piksel olup olmadığını ve eğer ölü piksel ise garanti kapsamında sahip olduğum haklar nelerdir?

08 Mart 2024 17:00

Monster abra a5 v17.2.3 oyun laptopumu garantiye gönderdim ekranda toz ya da ölü piksel var diye not belirttim ölü piksel değil diye söyledi temsilci ama temizlikte yapılmamış bir de üstelik kargoya vermişler bu ne saçmalık ekranımdaki ışık sızması 3 yerde belirgin bir şekilde belirgin garanti kapsamına girmiyor diyor bu nedir böyle aldığıma pişman ettiğiniz buna bir çözüm bulun şikayet edeceğim Tüketici Hakları'na

02 Mart 2024 22:47 (Şikayetten 4 dakika sonra)

03 Mart 2024 23:19

Bilgisi olan arkadaşlar mesaj atabilir misiniz

04 Mart 2024 11:19
08 Mart 2024 11:51

Hiçbir şey yapılmamış ben temizlik ya da termal macun değişimi istemedim zaten ben onu yapıyorum yenide yaptım ışık süzmesi 1 köşe hariç her yerinde var nasıl normal anlamış değilim oyunlarda çok etkiliyor tek renklilerde çok etkiliyor normal deyip geçiştirdiler ek itirazda bulundum sorunum ciddi panel değişimini istiyorum 20k para veriyorum bir de böyle sorunlarla uğraşıyorum sorunuma çözüm bulunmazsa hakkımı tüketici haklarında kullanacağım

08 Mart 2024 13:34

Garantiye gönderdiğim Monster Abra A5 ve 17.2.3 oyun bilgisayarımın üç köşesinden de büyük derecede ışık sızması ekranında ne olduğunu bilmediğim bir siyahlık ve batarya durumundan dolayı garantiye göndermiştim bu gönderdiğim üç sorundan hiçbirine bir çözüm yolu bulunamadı sadece kendi kafalarına göre termal macun değişikliği ve klavye temizliği yapılmış zaten bunları ben yapmıştım temizdi ışık sızması beni yoğun derecede etkiliyor hem oyunda hem de kullanımda ben buna 20.000 k civarında para vermişim ve ben bu sorunlarla uğraşıyorum panelimin hatalı olduğunu düşünüyorum paneli değiştirmesini rica ediyorum gereğinin yapılmazsa Tüketici Hakları'na hakkımı arayacağımı bilgilendirmek istiyorum

Hakkı sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2023 03:29
Monster Notebook Ölü Piksel Sorunu
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 20:46

Monster Laptop Ölü Piksel

18 Aralık 2023 16:54
Monster Laptop Ölü Piksel
Sarper sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2024 18:40
Ozan sonuçtan çok memnun

24 Şubat 2024 17:44
"Sonuç olarak Tüketici Hakem Heyeti'ne fatura tarihimden itibaren ilk 6 ay içinde başvurduğumdan ve ayıplı mal olarak kabul edildiği için iade aldılar. Teşekkürler..."
Monster Notebook Kategorileri