Monster Notebook Bobinden Gelen Cızırtı Problemi

13 Temmuz 2024 20:22

Ben Monster Abra A5 V20.4.2'yi 8 Haziran'da satın aldım. Bilgisayarı FreeDOS aldığım için kullanmaya 2 hafta sonra, Windows yüklendikten sonra başladım. Bilgisayardan müzik dinlediğim zaman ve video izlediğim zaman cızırtı sesi geliyor. Servise gönderdim, baktıklarında bobinden geldiğini söylediler. Herhangi bir sorun olmadığını söylediler ama bu ses beni rahatsız ediyor. 15 gün dolduğu için iade edemiyorum. Normal çalışırken bir sıkıntısı yok, değişim talep ettim ama değişim yapmıyorlar.

13 Temmuz 2024 20:25 (Şikayetten 3 dakika sonra)

15 Temmuz 2024 15:09

Değerli Gizemnur M., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

18 Temmuz 2024 18:17

Değerli Gizemnur M., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Mehmet sonuçtan çok memnun

12 Ekim 2023 21:34
"İlgilerinden dolayı Monster ailesine teşekkürler hiçbir sorun çıkmadan param iade edildi"
Elif sonuçtan çok memnun

11 Şubat 2024 11:16
"Hep mutluca işinizi yapmaya devam edin yerli markamız olduğunuz için teşekkürler 💐"

Monster Notebook Abra A5 V19.2 Modelde Yaşadığım Anlamsız Sorunlar

01 Ağustos 2024 18:24
Erer sonuçtan çok memnun

26 Temmuz 2023 09:47
"Geri bildiriminiz için teşekkürler"
Naim sonuçtan çok memnun

12 Temmuz 2023 20:43